שבועיים וחצי לאחר ניתוח לאסק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שבועיים וחצי לאחר ניתוח לאסק
    דן
    13/10/2007

שלום דוקטור,

כתבתי לך בעבר ורציתי לשאול שאלה נוספת.

נראה לי שבשבוע האחרון ראייתי השתפרה מאוד, ועכשיו לשמחתי אני רואה בבוקר כבר כמו שהייתי רואה עם המשקפים.

לעומת זאת, בסביבות אחר-הצהרים והלאה, יש ירידה מסוימת בראיה ואני רואה פחות טוב.

יש לציין שאני עובד כל היום מול מחשב בצורה דיי אינטנסיבית, לכן אני חושש שזה הגורם לבעיה....
    האם המצב אמור להסתדר בהמשך?

אני ממשיך להשתמש בטיפות לפי ההנחיות כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שבועיים וחצי לאחר ניתוח לאסק

הוספת תגובה

• ראיה לאחר הניתוח

ד''ר דוד לנדאו
    14/10/2007

דן שלום,

אנחנו מודעים היטב לעובדה שחדות הראיה לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים לא יציבה בששת החודשים הראשונים לאחר הניתוח.

יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות, בכל מקרה הראיה תפקודית לאורך כל הזמן.

גם ליובש בעיניים יש תרומה לחוסר היציבות בשבועות הראשונים לאחר הניתוח.

ממליץ לך מאוד להקפיד על הטיפות לפי הנחיות המנתח שלך וגם להתמיד עם טיפות לחות ללא חומרי שימור בעיקר בזמן עבודה ממושכת מול צג מחשב.

נראה לי שעליך להעזר בסבלנות וסובלנות, בסופו של דבר הראיה תתיצב ואתה תהנה מאיכות חיים טובה בהרבה מזו שהייתה לך לפני הניתוח.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה, אחכה בסבלנות ואחזור לעדכן

מיכאל
    14/10/2007

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כחודשיים לאחר ניתוח PRK - אכן הסתדר

דן
    01/12/2007

תודה על העזרה!

חזרתי לעדכן כי בזמנו ששקלתי האם לעשות ניתוח ראיתי כאן המון הודעות של אנשים שהתלוננו כשבוע/שבועיים אחרי הניתוח אבל מעט מאוד חזרו לעדכן מה המצב אחרי מספר חודשים.

אחרי בערך כחודשיים המצב השתפר - ועכשיו אני מאוד מרוצה.

מקווה רק שהניתוח יעמוד במבחן הזמן כי בכל זאת אני עובד 10+ שעות ביום מול מחשב (אולי אחזור לעדכן עוד שנה)...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דן...

מור
    01/12/2007

היי דן, נחמד שחזרת לעדכן אחרי תקופה זה דיי מעודד..
    אני מתעניינת, האם אחרי הניתוח חדות הראייה בשתי עינייך הייתה שווה.?אני כבר 3 שבועות אחרי ועין אחת פחות רואה טוב..ממש מלחיץ אותי לחשוב על תיקון
    והמצב קצת מדאיג...אשמח לשמוע תגובה ממך.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מור

דן
    01/12/2007

גם אצלי היה הבדל בהתחלה.
    עין אחת הסתדרה ממש מהר (שבוע בערך) ובעין השניה עדיין הייתי רואה דיי מטושטש, אחרי בערך חודש שתי העיניים הגיעו לאותו מצב.

מה שקרה אחר-כך היה שבבוקר הראיה היתה ממש טובה ובמהלך היום היא היתה נחלשת. היה לי פוסטר עם כתובות בקטן על הקיר בקצה השני של החדר בעבודה, שתמיד בבוקר הייתי רואה מושלם ואחר-הצהרים אחרי 5-6 שעות מול מחשב הייתי רואה אותו מטושטש.

זה דיי הדאיג אותי, אבל אחרי חודשיים בערך זה הסתדר ועכשיו אני רואה אותו אותו בדיוק אותו הדבר בצורה טובה גם אחר-הצהרים.

מאמין שגם אצלך זה יסתדר, רק צריך קצת סבלנות ולהמשיך לשים את הטיפות עיניים...למרות שזה קצת מעצבן לפעמים...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העדכון

ד''ר דוד לנדאו
    02/12/2007

דן שלום,

תודה רבה על העדכון, שמחתי לקרא שהכל הסתדר.

תהנה מאיכות החיים החדשה שלך.

ושוב תודה רבה על התשובה שלך למור, הנראה לי שהיא צריכה חיזוק.

לרשותך תמיד

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו