מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שנים לאחר ניתוחטליה13/10/2007
לפני 3 שנים עברתי ניתוח בשיטת LASIK במכון רואים 6/6 בנתניה.
לאחרונה חלה התדרדרות בראיה, רציתי לגשת לבדיקה ומסתבר שהמכון "נעלם".
האם ידוע לך משהו על כך?
למי לפנות?
איך אפשר לאתר את המכון או את עובדיו? כל מידע שיש לך בנושא יעזור לי מאוד.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונים להסרת משקפיים
ד''ר דוד לנדאו14/10/2007טליה שלום,
צר לי מאוד לשמוע שהמכון בו עשית את הניתוח נסגר ואין לך כתובת לפנות אליה.
לצערי זו אחת הבעיות הקיימות היום בשוק הפרוע של ניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
אני תמיד ממליץ לבדוק היטב את המכון שבו עושים את הניתוח, בעיקר מי עומד מאחוריו.
למכונים הקשורים עם מחלקות עיניים בבתי חולים גדולים יש כנראה יתרון יחסי בתחום זה מכיוון שתמיד תהיה כתובת גם אם המכון יסגר מסיבות שונות (לדוגמא, בבית החולים אסף הרופא היה מכון לייזר להסרת משקפיים שנסגר אך רופאי המחלקה ממשיכים לתת מענה למנותחים).
ממליץ לך לחפש את הרופא המנתח שלך, ברוב המקרים הוא עדין עובד באיזור ויוכל לסייע לך בעצמו או לפחות להפנות אותך בצורה מסודרת לעמית למקצוע שיוכל להעזור.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)