שאלות לפני ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלות לפני ניתוח
    יניב
    04/04/2010

שלום שמי יניב אני מעוניין לעבור ניתוח לייזר בעתיד והמספר שלי הוא 1.0 בכל עין
    1.האם אלרגיה בעין אחת תפריע לניתוח להתבצע?
    2.האם לאחר כמה שנים הראייה שלי תיהיה טובה או שתידרדר כמו הרבה שהעידו?
    3.באיזה גיל מומלץ לעבור ניתוח לייזר?
    תודה רבה יניב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלות לפני ניתוח

הוספת תגובה

• והערה

יניב
    04/04/2010

גם לא שמעתי על הרבה מקרים שבו המטופל נשאר אם הראיה לאורך שנים רבות
    למשל לאבא שלי בן ה50 יש ראייה טובה למה לא אוכל להשאר אם ראייה טובה אחרי הניתוח לאורך שנים האם זה בכלל שווה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליניב

ד``ר עמי הירש
    14/04/2010

יניב שלום, לגבי הגיל. אין מגבלה לבצע את ניתוחי הלייזר בהתייחס לגיל המנותח, מקובל בד"כ לבצע את הניתוחים לאחר גיל 21 אך בהחלט ניתן לבצעם מוקדם יותר בתנאי חשוב ביותר שהינו אופטיקה יציבה לחלוטין לפחות שנה (המספר לא השתנהבשנה האחרונה*). לגבי הערותיך בנוגע ליציבות התוצאה קיימות סיבות רבות בגינן קיימת תופעה התחלתית בלבד של קוצר ראיה. התופעה שכיחה יותר בקרב נשים שמהלך הריונן היה לא תקין (סכרת במהלך הריון או בצקת). ככלל בקוצר ראיה גבוה מעל 7 קיימת אפשרות של נסיגה קלה בתוצאה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו