מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר להסרת משקפיים והיריוןשירית06/04/2010
שלום רב,
אני אם ל-2 ילדים : הראשון -ניתוח קיסרי מתוכנן והשני - לידה רגילה. רציתי לדעת האם יש
להמתין לאחר סיום כל הלידות ורק לאחר מכן לעבור את הניתוח.
ערכתי בדיקה באחד המכונים ונאמר לי שאני מתאימה לשיטה החדשנית ושיש לי קרנית עבה שמתאימה לניתוח (אני לא זוכרת את שם השיטה - אשמח אם תרשמו לי).
כמו כן, אשמח אם תציינו מהם הסיכונים בביצוע ניתוח שכזה (הנפוצים)...
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ומשקפיים
ד''ר נדב בלפר07/04/2010שלום שירית
במהלך ההריון וההנקה יכול מספר המשקפיים להשתנות אצל חלק קטן מהנשים- ללא תלות בניתוח כזה או אחר
לרובן במספר יכול לחזור לקדמותו לאחר מכן. לא מקובל לבצע את הניתוח במהלך הריון או הנקה. ההחלטה אם לבצעו ביניהם תלויה בעיקר בך. איננו יודעים למי ישתנה המספר, מתי ובכמה.
לא אוכל לנחש לאיזה ניתוח אמרו לך שאת מתאימה - מציע שתרימי טלפון למקום בו נבדקת ותשמעי גם את שם הניתוח וגם את הסיכויים והסיכונים (אני מניח שכבר נאמר לך חלק גדול - אם לא כל המידע בזמן בדיקת ההתאמה)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)