טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב..... עברתי ניתוח במרפאה בירושלים אצל ד"ר לוינגר בתאריך 1.4 ולאחר 5 ימים הורידו לי את העדשות אני מודע לתופעות לוואי שיש אחרי ניתוח מסוג lasek יש לי שאלה קטנה לגבי תחושה שיש בעין לאחר הוצאת העדשה תחושה של גוף זר בעין בתחילה היה לי בשתי העניים בעין אחת נעלם בעין השנייה עדיין לא,(ובעין שאני מרגיש עדיין גוף זר ישר אחרי הניתוח הרגשתי אותה יותר מהשנייה) האם זה טבעי? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, תחושת גוף זר לאחר ניתוח מסוג LASEK נובעת מאי סדירות שכבת ציפוי תאי האפיתל של הקרנית הידועה ומוכרת לנו לאחר ניתוח מסוג זה. לעיתים לוקח כשבועיים עד להחלקת שכבת הציפוי ולכן התופעה מתרחשת. בברכה, פרופ' קרמר ישראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד