לאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאסיק
    נעמה כדורי
    21/10/2007

עשיתי ניתוח לאסיק לפני שבוע ,בעין ימין יש שיפור ובעין שמאל כבר כמעת יומיים אני רואה פחות טוב .[יותר מטושטש] ואני לא מרגישה שיש איזושהי השתפרות בראיה בעין .לפני הניתוח היו לי רק צילינדרים ;בימין 2 [בערך] ובשמאל כמעט 3 .הראיה שלי כרגע יותר חדה בעיקר בעין ימין . האם זה בסדר? האם יש מקום לדאגה או שאני סתם מודאגת ותוצאות ודאיות רק אחרי שלושה חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאסיק

הוספת תגובה

• התאוששות הראיה אחרי LASIK

ד''ר דוד לנדאו
    21/10/2007

נעמה שלום,

ההתאוששות של חדות הראיה בשיטת ה- LASIK אמורה להיות מהירה (תוך 72 שעות מהניתוח).
    במידה והראיה שלך בעין שמאל הרבה פחות טובה מאשר בעין ימין ממליץ מאוד לחזור לרופא המנתח שלך לבד'יקה.

לצערי קימים מספר סיבוכים כמו קפלים בכיפת הקרנית או דלקת מתחת לכיפה DLK היכולים לגרום לראיה מטושטשת לאחר ניתוח LASIK. סיבוכים אילו ניתנים לטיפול וטוב מוקדם מאשר מאוחר.

למרות שאני כמעט משוכנע הכל אצלך בסדר, לא יזיק אם תבדקי על ידי הרופא המנתח שלך על מנת לשלול בעיה הדורשת טיפול.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו