מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאסיקנעמה כדורי21/10/2007
עשיתי ניתוח לאסיק לפני שבוע ,בעין ימין יש שיפור ובעין שמאל כבר כמעת יומיים אני רואה פחות טוב .[יותר מטושטש] ואני לא מרגישה שיש איזושהי השתפרות בראיה בעין .לפני הניתוח היו לי רק צילינדרים ;בימין 2 [בערך] ובשמאל כמעט 3 .הראיה שלי כרגע יותר חדה בעיקר בעין ימין . האם זה בסדר? האם יש מקום לדאגה או שאני סתם מודאגת ותוצאות ודאיות רק אחרי שלושה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאוששות הראיה אחרי LASIK
ד''ר דוד לנדאו21/10/2007נעמה שלום,
ההתאוששות של חדות הראיה בשיטת ה- LASIK אמורה להיות מהירה (תוך 72 שעות מהניתוח).
במידה והראיה שלך בעין שמאל הרבה פחות טובה מאשר בעין ימין ממליץ מאוד לחזור לרופא המנתח שלך לבד'יקה.
לצערי קימים מספר סיבוכים כמו קפלים בכיפת הקרנית או דלקת מתחת לכיפה DLK היכולים לגרום לראיה מטושטשת לאחר ניתוח LASIK. סיבוכים אילו ניתנים לטיפול וטוב מוקדם מאשר מאוחר.
למרות שאני כמעט משוכנע הכל אצלך בסדר, לא יזיק אם תבדקי על ידי הרופא המנתח שלך על מנת לשלול בעיה הדורשת טיפול.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)