צילינדר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• צילינדר
    יעל
    29/04/2010

שלום,
    עברתי את בדיקת ההתאמה ואני יכולה לעשות את ניתוח הלייזר, לא אמרו לי איזו שיטה מתאימה לי, ועל צילינדר בכלל לאאמרו לי כלום ואני יודעת שיש לי צילינדר,

אודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    צילינדר

הוספת תגובה

• צילינדר סטנדרטי נכלל בטיפול השגרתי

ד''ר נדב בלפר
    02/05/2010

לגבי סוג הטיפול, יתרונותיו וחסרונותיו - אני מציע לשאול את מי שבדק אותך ו/או אמור לנתחך
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• צילינדר

פרופ' ישראל קרמר
    05/05/2010

יעל שלום רב,
    במידה שקים צילינדר מומלץ לבצע ליטוש לייזר מסוג Wave front או CV, המתקן צילינדר בצורה מדוייקת מאוד וכן גם מסוגל למנוע סינוורים בלילה. לכן לדעתי במידה וקיים צילינדר התוצאה הסופית תהיה טובה יותר עם ליטוש מתוחכם בעזרת צילום ע"י רובוט, הנקרא ליטוש לייזר מסוג CV או WF, ניתן להשתמש בשיטה זו גם בניתוח מסוג PRK שוהא כולל ליטוש שטחי של הקרנית והחלמה איטית או בשיטת האינטרה לאזיק שכוללת חיתוך קליפה ע"י לייזר מתוחכם וליטוש הצילינדר והמספר מתחת לקליפה והחזרתה למקומה, ההחלמה באינטרא לאזיק מהירה יותר.
    עלי לבדוק לאיזה שיטה את מתאימה.
    בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו