מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילינדריעל29/04/2010
שלום,
עברתי את בדיקת ההתאמה ואני יכולה לעשות את ניתוח הלייזר, לא אמרו לי איזו שיטה מתאימה לי, ועל צילינדר בכלל לאאמרו לי כלום ואני יודעת שיש לי צילינדר,
אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר סטנדרטי נכלל בטיפול השגרתי
ד''ר נדב בלפר02/05/2010לגבי סוג הטיפול, יתרונותיו וחסרונותיו - אני מציע לשאול את מי שבדק אותך ו/או אמור לנתחך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהצילינדר
פרופ' ישראל קרמר05/05/2010יעל שלום רב,
במידה שקים צילינדר מומלץ לבצע ליטוש לייזר מסוג Wave front או CV, המתקן צילינדר בצורה מדוייקת מאוד וכן גם מסוגל למנוע סינוורים בלילה. לכן לדעתי במידה וקיים צילינדר התוצאה הסופית תהיה טובה יותר עם ליטוש מתוחכם בעזרת צילום ע"י רובוט, הנקרא ליטוש לייזר מסוג CV או WF, ניתן להשתמש בשיטה זו גם בניתוח מסוג PRK שוהא כולל ליטוש שטחי של הקרנית והחלמה איטית או בשיטת האינטרה לאזיק שכוללת חיתוך קליפה ע"י לייזר מתוחכם וליטוש הצילינדר והמספר מתחת לקליפה והחזרתה למקומה, ההחלמה באינטרא לאזיק מהירה יותר.
עלי לבדוק לאיזה שיטה את מתאימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)