מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים לאחר ניתוח ליייזר אחרי 10רוחמה רוזנר01/05/2010
שלום לכם
ביצעתי ניתוח לייזר לפני 10 שנים, במרפאת עיניי ם בירושלים ולפני
- שנתיים החלה הידרדרות קלה בראיה, תחילה מספרי הגיע ל 1 וחצי ונאמר לי במרפאתכם
שאין אפשרות לבצע ניתוח מאחר והקרנית דקה, כיום שוב עלה לי המספר והגיע ל 2 וחצי,
חשוב לציין כי כיום אני עם עדשות מגע, ויובש תמידי בעיניים לאחר מספר שעות, האם יש סוג
מסויים של עדשות שמתאימות לעיניים לאחר ניתוח לייזר,
אודה לכם על תשובתכם במהרה לפני שאבצע רכישה נוספת של עדשות
0528618460 רוחמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר נדב בלפר02/05/2010שלום רוחמה
את התאמת העדשות האופטימאלית ניתן לעשות עי' מדידות.
אין ממש הבדל מהותי למצב אחרי ניתוח לייזר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה10 שנים אחרי לייזר
פרופ' ישראל קרמר05/05/2010שלום רב,
לאחר נתוח ליזר, עדשות המגע אשר הן המתאימות ביותר הן עדשות מגע קשות נושמות, מסוג RGP. מומלץ להשתמש בטיפות ליובש מסוג Hylocamod או Refresh או Tears natural free שאותן ניתן לטפטף על העדשות בזמן הרכבתן כי אין בהן חומר משמר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)