סיבה לדאגה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סיבה לדאגה?
    שלומי
    26/10/2007

אני 8 ימים אחרי ניתוח לאסק עם C.V ויומיים אחרי הוצאת העדשות הטיפוליות.

הרופא במרפאה הבטיח שיפור ראייה אחרי הוצאת העדשות אבל בינתיים אין שום שיפור אלא טשטוש.

לפני הניתוח אמרו לי כשבוע לאחר הניתוח אוכל להגיע ל"ראייה תפקודית" כולל אפשרות לנהוג.

המצב היום הוא שאיני יכול לא לנהוג, לא לקרוא ולא לעשות כמעט שום דבר.

אני מודע להגדאות כי זה עשוי לקחת שלושה שבועות אבל במשך כל התהליך החל מהבדיקה הראשונה אמרו כי הראייה תחזור לאחר שבוע ועם הוצאת העדשות.

האם אתה רואה סיבה לדאגה? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סיבה לדאגה?

הוספת תגובה

• כנראה אין סיבה לדאגה

ד''ר דוד לנדאו
    26/10/2007

שלומי שלום,

ניתוח לייזר להסרת משקפיים עם טיפול לייזר על פני השטח (PRK,LASEK) מאופין עלי ידי תקופת החלמה ארוכה יחסית. לוח הזמנים שרוב המנתחים מדברים עליו הוא לוח זמנים ממוצע.

אכן ברוב המטופלים ניתן להגיע לחדות ראיה תפקודית תוך שבוע או 10 ימים מהניתוח.
    בחלק קטן של המקרים הראיה התפקודית מופיעה לפני כן (יום יומיים לאחר הסרת העדשות הטיפוליות) ויש לצערי גם מטופלים שאצלהם תהליך ההחלמה איטי יותר.

נסה להשתמש בטיפות של דמעות מלאכותיות ללא חומרי שימור, לעיתים זה מחדד את הראיה.

בכל מקרה כדאי לחזור לרופא המנתח לבדיקה ותיאום ציפיות.

בשורה התחתונה, לא נראה לי שיש מקום לדאגה, יתכן מאוד שאתה שייך לקבוצה שמחלימה מעט יותר לאט אבל השיטה שנותחתה בה היא הבטוחה יותר ולדעתי בסופו של דבר תגיע לראיה טובה.

רפואה שלמה
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו