ייעוץ חוזר לגבי הסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ייעוץ חוזר לגבי הסרת משקפיים
    דוד
    24/05/2010

אהלן
    עשית לפני כחצי שנה בדיקת התאמה שלך פרופסור פרוכט(הדסה)
    המספר שלי הוא 7 כל עיין +1.5 צילינדר
    הוא טען שהסיכוי שאני ישאר ללא משקפיים זה 85 אחוז
    הסיכוי לדעתי היה די קטן ולכן לא עשיתי

מה הסיכוי שבעוד שנתיים הסיכויים יעלו משמעותית
    והאם 85 אחוז זה סיכוי "קטן"?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ייעוץ חוזר לגבי הסרת משקפיים

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    25/05/2010

דוד שלום,
    ראשית חסרים מספר פרטים לגביך על מנת לתת לך צפי של תוצאות. חשוב לדעת בן כמה אתה היות ויש תקופות בחיים בהן המספר משתנה עד שמגיע ליציבות, וטיפול הלייזר אינו עוצר את העלייההטבעית של המספר.
    שנית, חשוב לדעת מהו עובי הקרנית ומהי צורתה במיפויים עלמנת להחליט לגבי איזה שיטה הנך מתאים. אנו משתמשים בשיטת INTRALASIK CV שבה חותכים את הקליפה בעזרת לייזר בניגוד למכונים אחרים בארץ שמבצעים זאת בעזרת סכין. השיטה מאפשרת לנו לטפל גם במספרים גבוהים כי הלייזר חותך קליפה דקה מאד יחסית והיא משאירה עודף רקמה מתחתיו ללטוש מספרים גבוהים.
    במידה ואינך מתאים לשיטה זו ניתן גם לבצע ליטוש שטחי של הקרנית בעזרת שיטת ליטוש רובוטית הנקראת CUSTOM-VIEW אשר משפרת את אחוזי ההצלחה שאתה מדבר עליהם. אני מציע לבוא לבדיקה על מנת לתת לך תשובה יותר מדוייקת.
    ניתן גם להתשמש באופציה של השתלת עדשה תוך עיינית במידה ותימצא לא מתאים לטיפול הלייזר.
    בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו