יובש

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• יובש
    רינת
    26/05/2010

לפני שמונה חודשים עברתי לאסק c.v. אני רואה מצויין, אך ישנה בעיה של יובש שלא הייתה קיימת לפני הניתוח, אני מטופלת בג'ל ויסקו ביום ובלילה במשחה דורה, ויש לי פלגים, עדיין אני מתעוררת מידי פעם עם כאב נוראי באחת העיניים, האם יש עוד מה לעשות? או שעבר די זמן וכך זה ישאר?
    אני בקשר עם הרופא המטפל שהוא רופא נהדר אך חשוב לי לשמוע עוד דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    יובש

הוספת תגובה

• יובש

פרופ' ישראל קרמר
    30/05/2010

רינת שלום רב,

תופעת היובש היא נדירה יחסית לאחר ניתוח מסוג LASEK או PRK, לעומת הניתוח עם חתיוך הקליפה.
    אני מאמין שתופעת היובש אצלך תחלולף בסופו של דבר עם חידוש צמיחת סיבי העצב בקרנית לכיוון האיזור שלוטש. בנתיים אני ממליץ לך להשתמש בטיפות מסוג hylocomod או hylogel שהשפעתם טובה יותר יחסית לויסקוטירס ג'ל וכן גם להשתמש במשחן ויטמין A - בשם vita-pos לליליה.
    בנוסף לכך אני ממליץ לך להשתמש בקפסולות של שמן נר הליליה שניתן להשיג בחנויות טבע , ניתן לקחת בין קפסולה אחת ל2 ליום. טיפול זה עוזר ליובש בחלק מהמטופלים.
    במידה ולאחר מספר חודשים לא תהיה הטבה אני ממליץ לנסות טיפות תרופות ליובש הנקראות restasis שאותן לוקחים במינון של 2-3 פעמים ביום ל3 חודשים עד חצי שנה , אלו הן תרופות יקרות מאוד ויש להשיג מרשם עבורן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו