ניתוח לייזר ארגון

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר ארגון
    אביטל
    21/07/2010

שלום רב,
    אני מתעניינת לגבי ניתוח לייזר,אולם אינני סגורה על איזה ניתוח הכי מומלץ.מספר המשקפיים שלי הינו 10 בשתיי העיניים.הבנתי מרופא עימו התייעצתי שהשיטה הנכונה היא אינטראלסיק.אולם כשביררתי מול מרכז מסוים,המליצו לי על ניתוח PRK.השאלה שלי -איזה ניתוח יותר מומלץ במספרים גדולים.
    שאלה נוספת שיש לי היא:מה קורה במהלך הריון.לא הבנתי האם המספר משתנה תמיד? או שיש מקרים שלא? האם הוא חוזר להיות אותו מספר כמו שהיה או מספר נמוך יותר?האם ניתן לדעת מראש האם יהיה לי שינוי במספר?מה לגבי ניתוח תיקון?

ועוד שאלה קריטית עבורי-אני עוברת בעוד מספר ימים ניתוח בלייזר ארגון לתיקון וטיפול בחורים ברשתית.האם פה ישתנה סוג הניתוח המומלץ?האם זה ניתוח מסוכן?כמה זמן אחרי ניתוח שכזה מומלץ לגשת לניתוח לייזר לתיקון הראייה?

מודה לכם מראש,

אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר ארגון

הוספת תגובה

• ראשון ואחרון

ד''ר נדב בלפר
    21/07/2010

לייזר הארגון המשמש להלחמת הרשתית - אינו משפיע על ההחלטה לאיזה ניתוח להסרת משקפיים לבצע או על תוצאותיהם. אחרי החלמת הרשתית מהטיפול ניתן להתקדם.
    סוג הניתוח נקבע רק מול הרופא המנתח שבדק את כל הנתונים מעינייך ויכול לדון עימך על היתרונות והחסרונות של כל סוג.
    בהריון - לא ניתן לנבא למי - אך יש נשים אצלן מספר המשקפיים משתנה (ללא תלות בניתוח זה או אחר), ואצל רובן יחזור המספר לקדמותו לאחר סיום ההנקה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו