ניתוח הסרת משקפיים - ראייה בלילה+שא

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח הסרת משקפיים - ראייה בלילה+שא
    מתן
    28/07/2010

שלום,
    1. נבדקתי בשני מכונים שונים ונמצאתי מתאים לניתוח. באחד המכונים נאמר לי כי האישון שלי גדול יחסית, שהדבר ידרוש ליטוש קרנית בהיקף גדול יותר, ושישנו סיכון להילות בלילה. במכון השני לא נאמר לי דבר, אך כששאלתי על כך, נאמר לי שעם המכשיר עימו הם עושים את הניתוח אין כל בעיה עם גודל האישון שלי, ולא צפויות הילות בלילה.
    איך הדברים מסתדרים האחד עם השני?

2. באף אחד מהמקומות לא דובר איתי על wavefront (מונח שמוזכר באתרים השונים) ושחכתי לשאול על כך. מקריאה באתרים הבנתי שהדבר מומלץ - אילו סיבות יכולות להיות לכך שלא המליצו לי על כך?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - הבדל במכשירי הלייזר בי

מתן
    28/07/2010

3. האם ישנו הבדל (מבחינתי כמטופל) בין מכשירי הלייזר השונים, או שכולם עושים עבודה זהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

מתן
    01/08/2010

???

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונימי

ד''ר נדב בלפר
    08/08/2010

יש הבדלים בין המכשירים והשיטות. לכן קיבלת מידע שונה
    אפילו באותו מכשיר יש מס שיטות
    ועל כל זה - יש מנתחים שונים עם גישות מעט שונות
    WAVEFRONT - זו תוכנה של ליטוש המותאם אישית למפת המדידה של המטופל. יש תוכנה דומה לכל המכשירים (כל חברה קוראת לזה בשם אחר) והיום זה כבר בשיגרת הטיפול שלנו. שאל ספציפית במקום הניתוח ויסבירו לך

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה - שאלת המשך

מתן
    08/08/2010

אם כך, האם עלי לבחור במקום בו נאמר לי כי אין כל סיכון לגבי הילות בלילה? כיצד אדע שהמכשור אצלם אכן מתקדם יותר, ושלא עובדים עלי?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סמוך על המנתח שלך או

ד''ר נדב בלפר
    09/08/2010

אל תעשה ניתוח
    זה לא מוסך

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו