טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב דוקטור. לפני מספר ימים התייעצתי עם רופא עיניים והוא אמר לי שישנה תופעת לוואי,אמנם נדירה, לאחר ניתוח לייזר המכונה גלאוקומה. רציתי לדעת האם הלייזר באמת גורם לזה,אני רוצה לעבור את הניתוח אבל אני קצת חושש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דן שלום, מחלת הגלאוקומה אינה קשורה כלל וכלל לניתוחי הלייזר. לעיתים לאחר ניתוח הלייזר נותנים טיפות סטרואידים לתקופה ארוכה יחסית ואז הלחץ התוך עיני עולה, ואז מטפלים בו ומורידים אותו ע"י טיפות להורדת לחץ. לחץ תוך עיני גבוה איננו גלאוקומה. בברכה פרופ' קרמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר