עיניים אדומות - עזרה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עיניים אדומות - עזרה
    יניר
    09/09/2010

היי

לפני כחודשיים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת LASEK C.V.
    לאחר בדיקת של חודש לאחר הניתוח נאמר לי כי העיניים נראות בריאות וצריכות להחלים, אך ישנה תופעה בעין שמאל המטרידה אותי מאז הניתוח וחשבתי שזה יחלוף.
    מאז הניתוח עין שמאל מציקה לי לעייתים קרובות וכן ישנה אדמומיות מתמשכת, כאילו נימי הדם בתוך העין אדומים מאוד ואז לאחר מספר שעות מפסיקים ושוב ככה. לפני מספר ימים בנוסף לתופעה זו החלה אדמומיות ממש מציקה ומגרדת באזור החיבור של העין בקצה (באזור חיבור העפעפים).
    חשוב לי לציין, כי תופעות אלו לא מספיקות לי מאז הניתוח, לפעמים אני משתמש בדמעות מלאכותיות, אך זה עוזר לפרק זמן קצר ביותר. ולפעמים אני רואה מן השתקפות על פני הקרנית.

האם תופעות אלו מאופיינות לניתוח מסוג זה?
    מה עושים כאשר העין ממש מגרדת ואדומה?
    ומה זאת ההשתקפות הזאת שלא מפסיקה על פני הקרנית במיוחד עם אור שמש?
    ואיזה דמעות מלאכותיות עדיפים יותר לעין?, אולי אני גורם נזק... אני משתמש ברפרש או ג'נטיל.

אשמח לתשובתכם בנושא על מנת להסיר ספק שהכל בסדר.
    תודה מראש וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עיניים אדומות - עזרה

הוספת תגובה

• משהו נוסף

יניר
    10/09/2010

באזור החיבור של העפעפיים ממש בקצה העין קרוב לאף האדמומיות החזקה נראת כמו נקודה אדומה קטנה שמציקה ופצע אדום בתוך העין על פני הקרנית.
    מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה? אני מתחיל קצת לחשוש לבריאות העין.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש

ד''ר נדב בלפר
    12/09/2010

זה כנראה שם המשחק
    שים הרבה ! תחליפי דמע - לפחות כל 2-3 שעות..... ואני מניח שתוך שבוע יחול שיפור
    אם יש ספק - חזור לבדיקה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו