טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת זיאופטיק, לפני 3 שבועות. הניתוח הצליח (לפני כן היה לי -6.5 ו-4) ואני רואה מצוין כעת. אלא ש... בהתחלה היה לי יובש שגרם לי לכאבי ראש (באיזור במצח) ולאחר שהתחלתי לשים דמעות מלאכותיות (כל שעה שעתיים) התחיל לי כאב ראש מסוג אחר. כמעט כל ערב- אני מתחילה לסבול מכאבים באיזור המצח שעוברים אחר כך לחלק האחורי של הראש (קצת מעל הצואר). מאחר ואני נוטה לעיתים לסבול ממיגרנות, אינני יודעת אם זה קשור לניתוח. האם יש לדעתך קשר? או שזה מקרי שהכאבי ראש האלה התחילו? זה ממש משגע אותי... תודה רבה מראש הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד