מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודש לאחר PRK, כניראה צילנדר..אריאל12/09/2010
אני חודש אחרי PRK +CV
הראייה לא חדשה במשך כל שעות היום חוץ מכמה דקות בבוקר או לאחר שינה.
ראייה כפולה בעין ימין בנוסף לטשטוש כללי.
ניסיתי משקפיים עם צילנדר וראיתי מעולה איתן, מה שגורם לי להבין שאולי יש לי צילנדר.
שמע שזה מצב שעלול לקרות וזה זמני, אבל בכל זאת חודש לאחר הניתוח זה קצת מלחיץ.
אני לא רואה טוב גם מקרוב, קושי בקריאה ובעבודה עם מחשב עדיין..
הביקרות שלי רק עוד שלושה שבועות, רציתי לדעת אם כדאי להמתין או לבוא לבדיקה מוקדמת.
והאם זה באמת נפוץ שמתפתח צילינדר שלא היה לפני הניתוח והוא אכן יחלוף בשבועות הקרובים.
תודה מראש,
שחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי גש לבדיקה במקום בו נותחת.
ד''ר נדב בלפר12/09/2010איני יכול ממש להבין מהנתונים מה הבעיה , אם כי נשמע לי שהרעיון שהעלת הגיוני.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהנותחתי בעיניים
שחר13/09/2010אמרו לי שאין אופציה להגיע לבדיקה בשבועיים הקרובים
אבל אני לא יודע אם זה רעיון טוב לחכות שבועיים.
למרות שברמת העקרון, אין הרבה שאפשר לעשות בכל מקרה..
אז להתעקש על בדיקה? או שאפשר להגיד שצילנדר אחרי חודש זה נורמלי
ופשוט לחכות שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא חשוב היכן נותחת
ד''ר נדב בלפר13/09/2010ואני עובד גם ב"עיניים"
אם יש בעיה - יקבלו אותך לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאוקיי, תודה רבה.
אריאל14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהרגע אתה אומר שצילידנר
ש14/09/2010אחרי חודש חודש וחצי זה לא תקין?
כי לי תמיד אמרו שבPRK חדות ראייה מקסימלית יכולה להגיע לעיתים אחרי 3 חודש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהזה ממש לא מה שאמרתי
ד''ר נדב בלפר16/09/2010אם אתה זקוק למידע או בדיקה - צור קשר טלפוני עם מוקד "עיניים", הסבר את ההתכתבות שלנו, ויפנו אותך לבדיקה או שיחה על מנת שתבין כל מה שלא ברור לך
בברכה
גמח'ט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)