שאלה חשובה- עוברת ניתוח עוד שבוע

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה חשובה- עוברת ניתוח עוד שבוע
    הילה
    12/10/2010

שלום,אני עוברת ניתוח עוד כשבוע וחשוב לי לשאול ולהתייעץ פעם נוספת.
    יש לי עין עצלה -10.45 עם 5% ראייה ועין ימין עם -6 וצילינדר 1.25 אני מנתחת רק את עין שמאל שהיא העין העצלה. הייתי רוצה לדעת עם לנתח ל-2 את העין שמאל או לנסות להגיע לאפס בגלל הבדל המספרים בין העינים?
    אני יודעת שבמשקפים יראו הבדל חזותי (אסטטי ואיני רוצה בכך) כאשר יש 6 מספרים הבדל. האם תוכל לייעץ לי ואם לא האם יש פתרון..
    תודה מראש,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה- עוברת ניתוח עוד שבוע - תגובה

ד``ר עמי הירש
    13/10/2010

הילה שלום,
    באופן עקרוני וללא שום פשרה לא מומלץ לבצע ניתוח לייזר בעין עצלה שכן לא תהני מראייה טובה ומהנתונים ששלחת ברור שגם מבחינה אופטית לא תתקבל התוצאה המקווה. ממליץ את כל נושא ניתוח הלייזר במקרה שלך להוריד מהפרק...
    בברכה
    דר' הירש עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב!!!

הילה
    13/10/2010

נאמר לי ב2 מקומות שאפשר להביא את העין עצלה ל20% ראייה במקום 5%
    למה לא ממולץ לנתח עין עצלה?
    אני עוברת את הניתוח מתוך תקווה שאיכות החחים ואיכות הראייה ישתפרו אפילו במעט.
    אני עדין מתלבטת לגבי משהו... והייתי רוצה לדעת מה אתה ממליץ..
    בעין ימין שהיא העין הטובה -6 עם צילנדר האם להוריד את עין שמאל שיש לה -10.45 ל-2 או לנסות להגיע לאפס מכיוון שאם אני ירכיב משקפים בהבדל כזה יראו את ההבדל (מבחינה אסטטית- הבדל בגדלים במשקפים בגלל ה-6 מספרים).
    ועוד שאלה קטנה... האם יהיה אפשר להרכיב עדשות מגע אחרי הניתוח? בגלל השינוי בצורת הקרנית.
    תודה מראש
    הילה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב!!! - תגובה

ד``ר עמי הירש
    17/10/2010

הילה שלום,
    תשובתי מפעם קודמת לא השתנתה. בניגוד לדיעותיהם של חבריי הבודקים אשר הסכימו לנתח אותך, את עומדת בכל הקריטריונים של עין עצלה. לעניות דעתי שיפור מ 5 ל- 20% לא יוביל להגשמת משאלותייך ותקוותיך ובעצם הרעיון של לא לנתח אדם עם עין עצלה נובע מהרצון להמנע מכל סיבוך ולו גם הקל ביותר בעינו היחידה הטובה.

בברכה, דר' הירש עמי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- חשוב!!!

הילה
    17/10/2010

האם אחרי הניתוח יהיה אפשר להרכיב עדשות? האם זה תלוי בצורתה של הקרנית אחרי הניתוח?
    והאם יש אפשרות אחרי הניתוח לנסות טיפול של נוירו-ויזין בעין העצלה במידה ויהיה לה 20% ראייה?
    תודה מראש הילה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה- עוברת ניתוח עוד שבוע!!

הילה
    13/10/2010

נאמר לי ב2 מקומות שאפשר להביא את העין עצלה ל20% ראייה במקום 5%
    למה לא ממולץ לנתח עין עצלה?
    אני עוברת את הניתוח מתוך תקווה שאיכות החחים ואיכות הראייה ישתפרו אפילו במעט.
    אני עדין מתלבטת לגבי משהו... והייתי רוצה לדעת מה אתה ממליץ..
    בעין ימין שהיא העין הטובה -6 עם צילנדר האם להוריד את עין שמאל שיש לה -10.45 ל-2 או לנסות להגיע לאפס מכיוון שאם אני ירכיב משקפים בהבדל כזה יראו את ההבדל (מבחינה אסטטית- הבדל בגדלים במשקפים בגלל ה-6 מספרים).
    ועוד שאלה קטנה... האם יהיה אפשר להרכיב עדשות מגע אחרי הניתוח? בגלל השינוי בצורת הקרנית.
    תודה מראש
    הילה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו