שאלה חשובה!!!!!

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה חשובה!!!!!
    פזית
    26/11/2007

שלום יש לי משקפיים והמספר של העדשות בשתי העיניים הוא 5 ו- 3/4 . הקופת חולים שלי היא כללית מושלם ורציתי לדעת אם יש לי זכות לדרוש מימון של ניתוח או אם בגלל שיש לי מספר גבוהה יש לי איזה זכות מיוחדת??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה חשובה!!!!!

הוספת תגובה

• חברות הביטוח וניתוחי לייזר

ד''ר דוד לנדאו
    27/11/2007

פזית שלום,

לצערי הרב, במדינת ישראל, קוצר ראיה יהיה גבוה ככל שיהיה לא מוגדר כמחלה ולכן ניתוח כלשהוא לתיקון ליקוי הראיה אינו נכלל בסל השירותים או בפוליסת הביטוח של חברות הביטוח הרפואי.

מנסיוני לא נתקלתי בחברת ביטוח משלים של אחת מקופות החולים שמימנה ניתוח לייזר להסרת משקפיים או כל ניתוח אחר לתיקון ליקוי ראיה (קוצר ראיה או רוחק ראיה).

מנסיוני, גודל מרשם המשקפיים אינו נותן לך שום זכות מיוחדת בקופות החולים או חברות הביטוח הרפואי.

מנגד, לרוב חברות הביטוח הרפואי הסכמים מיוחדים עם מכוני הלייזר השונים כדי להבטיח הנחות והטבות למבוטחים שלהם ללא כל השתתפות אקטיבית מצידם.

מציע לברר בחברת הביטוח הרפואי שלך (במקרה שלך כנראה "כללית מושלם") אילו מכונים נותנים הנחות ותנאים מיוחדים למבוטחים שלהם ובאיזה הטבות מדובר.

כעיקרון, אני תמיד ממליץ לשים את נושא המחיר הכספי במקום נמוך בסדר העדיפויות כשמחפשים מכון לעבור בו את הניתוח. שיקולים של מקצועיות, אמינות וניסיון הם מרכיבים חשובים יותר.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו