טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני מרכיב משקפי ראיה עם מספר של בערך 5-6 אני רוצה לעבור את ניתוח ה Lasek. במכון אחד הומלץ לי על תוספת ה CV כדי לשפר את הדיוק והחדות של הראיה. ובמכון אחר אשר משתמש במכשיר ה Allgretto מתוצרת חב' WaveLight המשתמש בפרופיל Wavefront Optimize, לא דיברו איתי על תוספת כלשהי לשיפור הדיוק. רציתי לשאול גורם חיצוני וניטראלי לגבי ההבדלים. הואיל ולא הוצע לי תוספת דיוק במכון השני, זה עם האלגרטו. האם מכשיר ה Allgretto כולל בתוכו בצורה מובנית גם את רמת הדיוק של ה CV? ולכן לא הוצע לי תוספת דיוק?
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זו התוכנה (לכל חברה של לייזר יש כזו - רק בשם שונה) העוזרת להתאים הטיפול ספציפית - לפי מיפוי הקרנית של העין שלך . רוב המנתחים היום משתמשים בתכונה זו - שאל למען הסר ספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד