מתלבט מאד בין LASEK ל- LASIK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מתלבט מאד בין LASEK ל- LASIK
    דניאל קוגן
    29/11/2007

שלום ד"ר לנדאו, בשבוע הבא אעבור ניתוח אצלך. אמרת שאוכל לבחור בעצמי בין השיטות השונות.
    בחרתי ב-LASEK . ועכשיו אני בדילמה נוראית. חבריי השונים וחלקם נותחו על ידך, כולם בחרו ב-LASIK ומאד מרוצים, במיוחד לאור ההתאוששות המהירה. האם ניתן עדיין לשנות את דעתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מתלבט מאד בין LASEK ל- LASIK

הוספת תגובה

• LASEK מול LASIK

ד''ר דוד לנדאו
    30/11/2007

דניאל שלום,

שיטות הלייזר על פני השטח (LASEK, PRK) נחשבות בטוחות יותר (חצי אחוז סיכון לעכירות בקרנית) אך כרוכות בהתאוששות איטית של הראיה, חוסר נוחות עד כאבים בימים הראשונים לאחר הניתוח.

בשיטות הלייזר מתחת לכיפה (LASIK) יש עד 5% סיבוכים המחייבים טיפולים נוספים אך שיטה זו מאפשרת התאוששות מהירה של הראיה ואין כאבים לאחר הניתוח.

אני מודע לעובדה שקשה להחליט בין שתי השיטות אך הייתי מציע לך לחפש את השיטה המתאימה ביותר לך.
    אם אתה עוסק או תעסוק בספורט אתגרי, לדעתי שיטת ה- LASEK עדיפה.
    אם אתה איש כוחות הביטחון גם כאן לדעתי LASEK עדיפה.
    אם אתה איש משרד שלא עוסק באופן קבוע בספורט מעונין בהתאוששות מהירה של הראיה ומוכן לקחת על עצמך את הסיכון הגדול יותר לסיבוך - שיטת ה- LASIK תענה יותר לצרכך.

אם עדין אתה מתלבט, אנא צור קשר אם המכון ונקבע פגישה על מנת לעבור איתך את התהליך של ההחלטה מחדש.

בהצלחה בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו