מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה, עזרת לי מאוד
קובי21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אינטרלאסיק או לאסיקקובי20/11/2010
שלום לכם ברשותי מספר שאלות שאודה לכם על תשובתכם
1. ברצוני לדעת איזה מכונים בארץ מבצעים את סוג הניתוח אינטרלאסיק
2. האם למעט אופי הניתוח (חיתוך לייזר או חיתוך על ידי סכין כירורגית) יש הבדל ממשי בין שני סוגי הניתוחים.
3. בבדיקה שעשיתי נאמר לי שאני צריך לעבור הליך נוסף שנקרא CV, האם יש הבדל משמעותי בין המכשור שמבצע את ההליך הזה או שהתוצאות דומות.
לתשובתכם אודה
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטרלאסיק או לאסיק - תגובה
ד''ר נדב בלפר21/11/20101. ברצוני לדעת איזה מכונים בארץ מבצעים את סוג הניתוח אינטרלאסיק
רק ב"עיניים" תא או ירושלים
2. האם למעט אופי הניתוח (חיתוך לייזר או חיתוך על ידי סכין כירורגית) יש הבדל ממשי בין שני סוגי הניתוחים.
ישנם מספר הבדלים: למשל - צורת החיתוך והעובי האחיד של המתלה נשלטים יותר טוב באינטראלסיק. אם יש בעיה בעת החיתוך - ה"נזק" באינטראלסיק הוא הפיך לעומת עם סכין. אין הבדל מהותי בתוצאות הניתוח.
3. בבדיקה שעשיתי נאמר לי שאני צריך לעבור הליך נוסף שנקרא CV, האם יש הבדל משמעותי בין המכשור שמבצע את ההליך הזה או שהתוצאות דומות.
CV הוא תוספת של חישוב, תוכנה, המלטשת את הקרנית ספציפית למיפוי הקרנית האישית ולא רק לפי המספר והצילינדר. מעלה את רמת דיוק השיוף. הכל מכשיר לייזר יש כזו תוכנה. לכל חברה יש שם שונה .......... זה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על תשובתך, ברשותך עוד אחת
קובי21/11/2010מנסיונך האם הנזקים הבלתי הפיכים בניתוחי הלאסיק מבחינה סטטיסטית הם גבוהים יחסית. האם ידוע לך על מקרים שכאלה בארץ?
והשאלה החשובה ביותר האם שווה לשלם 6000 ש"ח יותר בשביל מרווח הביטחון הזה או שבשני המקרים הניתוח הוא בטוח יחסית.
תודה מראש
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על תשובתך, ברשותך עוד אחת - תגובה
ד''ר נדב בלפר21/11/2010שלום קובי
לשאלה הראשונה - לא
לשניה - זו ממש החלטה שלך מה לשלם ולמי. שני הניתוחים בטוחים מאד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)