מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר ניתוחנעמי13/12/2010
שלום,
הייתי בבדיקת התאמה לפני כשבוע ונמצא שאני מתאימה לניתוח PRK.
שאלתי אם תהיה בעיה לנסוע כחודש אחרי הניתוח לחו"ל ואמרו שזו לא צריכה להיות בעיה.
עם זאת עכשיו התברר לי שחברות הביטוח לא מוכנות לכסות בביטוח נסיעות לחו"ל שום דבר שקשור לעיניים בחצי שנה לאחר הניתוח.
האם יש חברת ביטוח שידוע שכן מוכנה לבטח את העיניים תקופה קצרה לאחר הניתוח?
או האם בכלל לא שווה להסתכן ועדיף לדחות את הניתוח לאחר החזרה מהטיול (זה טיול של חודשיים וחצי שחלקו יהיה בשטח לכן לא בהכרח תהיה היגיינה הכי טובה לעיניים)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר ניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר14/12/2010שלום רב,
אין בעייה עם נסיעה לחו"ל חודש לאחר ניתוח מסוג prk. אינני מתמצא בכל הקשור לבטוח נסיעות לחו"ל ולא נתקלתי בבעייה זו עד היום הזה.
אינני מבין מדוע חברת הבטוח קשורה לכל העניין.
חברת הבטוח גם לא כיסתה את הנתוח prk מבחינה ביטוחית ולכן גם לא תהיה קשורה לו בהמשך.
בברכה
פרופ' קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההכוונה היא
נעמי15/12/2010הכוונה היא במקרה ונכנס משהו לעין או מקבלים דלקת או כל דבר שיידרוש טיפול בזמן שנמצאים בחו"ל, הביטוח לא יכסה את המקרים האלה..
לי זה נראה די סביר שמשהו כזה יקרה בזמן שנמצאים בחו"ל לתקופה יחסית ארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)