מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמה לניתוחירדן14/12/2010
שלום אני בן 18 ויש לי אותו מספר כבר כמה שנים, למרות שביום יום אני בלי משקפיים, רק בבית. אבל יש לי צילינדר ושמעתי שאין אפשרות לעבור ניתוח אם יש צילינדר זה נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן שלום
ריקי מ-care21/12/2010יש המון שמועות לא נכונות בנוגע לתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר וזוהי אחת מהם.
צילינדר לבדו אינו פוסל לניתוח.
ברוב המכשירים שקיימים כיום בארץ ובעולם אפשר לתקן צילנדרים.
זה נכון שבהשוואה למספרים יש להם גבול עליון נמוך יותר (לדוגמא במכשיר שלנו אפשר לתקן צילנדרים עד 4.50 - 5.00 - )
אבל רוב הצילנדרים השכיחים באוכלוסיה נמוכים מערכים אלו שציינתי
אני כמובן ממליץ לך להיבדק באחד המוכנים ולקבל תשובות מלאות ומדוייקות יותר.
צח סלע
אופטומטריסט ראשי רשת המכונים care vision לתיקוני ראיה בלייזר
הכותב הינו נציג חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתאמה לניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר21/12/2010שלום רב,
בהחלט ניתן לתקן צילנדר ע"י לייזר וזאת ניתן לעשות בדיוק רב בשיטת ה cv או wf, אשר הן שיטות המבוססות על נתונים של מערכת רובוטית מאבחנת הנקראת custonvue במכון שלנו, שהיא בעלת יכולת עקיבה אחרי תנועות העיניים הסיבוביות ולכן נותנת תוצאה מדוייקת יותר ממערכות אחרות במקרים של צילינדר.
בברכה
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)