התאמה לניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התאמה לניתוח
    ירדן
    14/12/2010

שלום אני בן 18 ויש לי אותו מספר כבר כמה שנים, למרות שביום יום אני בלי משקפיים, רק בבית. אבל יש לי צילינדר ושמעתי שאין אפשרות לעבור ניתוח אם יש צילינדר זה נכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    התאמה לניתוח

הוספת תגובה

• ירדן שלום

ריקי מ-care
    21/12/2010

יש המון שמועות לא נכונות בנוגע לתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר וזוהי אחת מהם.
    צילינדר לבדו אינו פוסל לניתוח.
    ברוב המכשירים שקיימים כיום בארץ ובעולם אפשר לתקן צילנדרים.
    זה נכון שבהשוואה למספרים יש להם גבול עליון נמוך יותר (לדוגמא במכשיר שלנו אפשר לתקן צילנדרים עד 4.50 - 5.00 - )
    אבל רוב הצילנדרים השכיחים באוכלוסיה נמוכים מערכים אלו שציינתי
    אני כמובן ממליץ לך להיבדק באחד המוכנים ולקבל תשובות מלאות ומדוייקות יותר.

צח סלע
    אופטומטריסט ראשי רשת המכונים care vision לתיקוני ראיה בלייזר

הכותב הינו נציג חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה לניתוח - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    21/12/2010

שלום רב,
    בהחלט ניתן לתקן צילנדר ע"י לייזר וזאת ניתן לעשות בדיוק רב בשיטת ה cv או wf, אשר הן שיטות המבוססות על נתונים של מערכת רובוטית מאבחנת הנקראת custonvue במכון שלנו, שהיא בעלת יכולת עקיבה אחרי תנועות העיניים הסיבוביות ולכן נותנת תוצאה מדוייקת יותר ממערכות אחרות במקרים של צילינדר.

בברכה
    פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו