השתלת עדשה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• השתלת עדשה
    שי
    06/01/2011

שלום רב
    הלכתי לבדיקה התאמה שמאל אמרו לי לייזר
    והציעו לי לעשות בצד ימין השתלת עדשה מכוון שיש לי מספר 3 וגם צילינידר כמעט 3
    ופלוס עין עצלה רמת העצלות הגדירו לי קלה ,עכשיו אינני יודע מה לעשות מכוון שאני יכול לעשות ניתוח לייזר בצד הזה אבל מה אמרו לי שרוב הסיכווים שזה לא ישאר הרבה זמן יגדל המספר ושיש לי סיכויים טובים,אבל אני מפחד מעדשה שזה גורם ליותר בעיות וגם גוף זר בעין שיושב לך בקרנית וגם הבנתי שזה יכול לגרום לנסיגה (שבעצם לא ממש הבנתי מזה נסיגה אשמח להסבר שני) .
    אשמח לדעתכם בקשר להשתלת עדשה בעין ימין,אם אולי בגיל מאוחר אני יצטרך להוציא ?האם אפשר לחיות עם זה תקופה מאוד ארוכה
    ועוד שאלה קטנה אם עדיפ נגיד לעשות ניתוח לייזר ואז יגדל לי המספר אז לשים השתלת עדשה האם תאפשר לי את זה העין??
    ובקשר לקרניות שלי הם לא עבות.

בתודה שי נ.ב אשמח לדעה מכל הרופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    השתלת עדשה

הוספת תגובה

• השתלת עדשה - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    06/01/2011

שלום שי
    גם לי קשה עם כל המידע הזה ללא המידע החשוב של בדיקת ההתאמה. בעיקרון - שינוי עתידי במספר יכול להיות בכל מצב: ללא ניתוח, עם ניתוח ובכל סוג של ניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לד"ר

שי
    06/01/2011

אבל מה דעתך על השתלת עדשה דוקטור??

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו