שאלה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה
    שרון
    11/12/2007

האם אפשר לעשות ניתוח לייזר בשתי העיניים ביחד או שעדיף בכל אחת לחוד?
    בנוסף, מה מרגישים אחרי הניתוח.
    אני עובדת על מחשב. כמה זמן יהיה לי קשה לעבוד כתוצאה מהניתוח.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שתי עיניים או כל אחת לחוד

ד''ר דוד לנדאו
    13/12/2007

שרון שלום,

בתחילת הדרך של ניתוחי הלייזר להסרת משקפיים היינו עושים כל עין לחוד בהפרש של מספר שבועות בין עין לעין.
    דבר זה הקשה מאוד על המנותחים מכיוון שהיה קשה מאוד להסתדר עם ההבדל בין שתי העיניים.
    לאט לאט בשל הלחץ הכבד של המטופלים הפרש הזמן בין ניתוח של עין אחת לעין השניה הלך וקטן עד שלמדנו שניתן לבצע את הניתוח בשתי העיניים באותו יום ללא תוספת סיכון ממשי.

כיום במרבית המקרים מבצעים את הניתוח בשתי העיניים בהפרש של מספר דקות בין עין לעין.

ההרגשה לאחר הניתוח תלויה בסוג הניתוח המבוצע.

בשיטת הלייזר על פני השטח, יש חוסר נוחות עד כאבים בימים הראשונים לאחר הניתוח, הראיה לא חדה וכל אור מסנוור כך שדי קשה לעבוד מול מחשב במשך כשבוע או 10 ימים.
    מסיבה זו אנשים העוברים את הניתוח בשיטה זו חייבים להתארגן מבחינת החיים היום יומיים לשבוע או 10 ימים שהם לא במיטבם. כמובן שחייבים להזכיר שהיתרון בשיטה זו שהיא נחשבת הבטוחה ביותר שיש לנו כיום להציע עם סיכון לסיבוך בסביבות חצי אחוז בלבד.

בשיטות הלייזר מתחת לכיפה, התאוששות הראיה מהירה מאוד (ראיה תפקודית תוך 72 שעות) וחוסר הנוחות ב- 24 השעות הראשונות מינימלי. מרבית המנותחים בשיטה זו יכולים לחזור לעבודה סדיר תוך 72 שעות לאחר הניתוח. כמובן שצריך לזכור שבשיטה זו יש עד 5% סיכון לסיבוכים.

הרשי לי להזמין אותך לבדיקת התאמה, בבדיקה זו נבדוק את העיניים שלך לוודא שהן יכולות לעמוד בניתוח, תשמעי במפורט על השיטות השונות להסרת משקפיים, סיכויים וסיכונים וכמובן תקבלי ייעוץ אישי לגבי השיטה שהכי מתאימה לך והמשמעות לגבי השבועיים הראשונים לאחר הניתוח.
    עם כל המידע תוכלי להחליט מה הכי טוב עבורך

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו