מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלת המשךאלעד27/01/2011
פרופ' קרמר שלום,
3.5 שנים לאחר הניתוח הראשון יש לי 0.5 צילינדר בעין אחת, 0.75 צילינדר בעין השנייה.
לפני הניתוח הראשון הייתי 2.5 מספר ו2.5 צילינדר
אני מעוניין לעבור ניתוח לתיקון.
הפרופ' אשר ניתח אותי אמר לי שהוא לא ממליץ לנתח. משום שיש קושי לדייק בניתוח תיקון במספר כמו שלי
מבחינת עובי הקרנית אני בסדר גמור, הייתי 550 לפני הניתוח הראשון.
האם יש קושי לתקן צילינדר שהוא יחסית נמוך?
האם יש דרך לפתור את העניין, כי הצילינדר על אף שהוא נמוך, מציק לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך - תגובה
פרופ' ישראל קרמר28/01/2011שלום רב,
דרגת צילינדר קטנה, 0.5 העין אחת ו-0.75 בעין שנייה,לא ניתן לתקן בדיוק מירבי ע"י ליטוש הלייזר ,היות וטווח הדיוק של טכנולוגיה הלייזר היא עד 0.75 דיאופטר. לכן יש המתין עד אשר תהיה עלייה במספר , לדרגה של 1.25ומעלה , ואז אפשר יהיה לתקן. גם לגבי ניתוחים , יש לקחת בחשבון כי לא ניתן לבצע מספר רב של תיקונים , גם אם הקרנית עבה מספיק , כי התיקון נעשה ע"י ליטוש לייזר על שטח פני הקליפה ושם אנו מוגבלים בעובי הקליפה.כמובן דברי מתיחסים לניתוח עם חיתוך הנקרא אינטרה לאסיק .
בברכה ,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)