מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסיה אחרי PRKאלעד30/01/2011
1. רציתי לדעת כמה זמן אחרי ניתוח PRK ניתן לחזור לנטילת פרופסיה (אם בכלל מותר).
2. 11 יום לאר PRK. אני רואה טוב כדי לתפקד. אבל עדיין לא חד. כלומר קריאת ספרים ושלטים רחוקים - עדיין מטושטשת וקשה לי. אני מבין שיש לחכות לפחות שבועיים להתייצבות ראשונית . והראיה עוד יכולה להשתפר חודשים אחרי הניתוח.ובכל זאת כמה שאלות:
א. האם זה סימן שיש לי סיכויים גבוהיים (מדבר רק על סיכויים, ברור שאין תשובה חד משמעית עדיין) להרכיב משקפיים בקרוב?
אחת הסיבות שאני שואל היא כי אני מתלבט אם לקנות משקפי שמש חדשים או לחכות כדי לראות אם אצטרך משקפי שמש אופטיים.
ב. האם יש איזו התנהגות שאוכל לאמץ לעצמי כדי להאיץ את שיפור החדות והראיה? או למנוע הדרדרותה במיוחד בחודשים אחרי הניתוח?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה אחרי PRK - תגובה
ד``ר עמי הירש03/02/2011שלום אדם,
כידוע לך התאוששות הראייה לאחר ניתוחי prk נמשכת עד 3 חודשים.
מדבריך משתמע כי תהליך ההתאוששות שלך הינו תקין.
באופן עקרוני מומלצים משקפי שמש ללא כל קשר לניתוחי לייזר וזאת לצורך שמירת בריאות העיניים והגנה מפני קרינת UV.
לפיכך ממליץ כי תרכוש משקפי שמש.
לגבי פרופסיה אין מניעה להמשיך להשתמש בתרופה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)