טכנולוגית z לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• טכנולוגית z לייזר
    ליז
    15/03/2011

שלום, אני מעוניינת לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפים. עשיתי את בדיקות התאמה ונמצא שאני מתאימה.
    בנוסף שמעתי שיש טכנולוגיה שקוראים לה z לייזר ומבצעים את זה בת"א והמכשיר הזה הוא היחידי בישראל.
    אני רוצה לדעת יותר פרטים על המכשיר הזה
    הבנתי הניתוח באמצעות המכשיר הוא ללא כאבים והוא מצוין מבכל הבחינות.
    אשמח לשמוע את דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    טכנולוגית z לייזר

הוספת תגובה

• המשך

ליז
    15/03/2011

לשיטה שציינתי קוראים z lastic, עושים אותי באסותא אופיק שמעתי שהגיע להם מכשיר חדש ורציתי לדעת אם יש המצלצות לעשות את השיטה הזאת.
    בבדיקת התאמה התאימו לי את השיטה LASEK OPD OU
    רציתי לדעת מה יותר טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    16/03/2011

שלום רב,

כפי שאמרתי, אינני מכיר את שיטת הz lasik ואולי הכוונה לintralasik שבה חותכים את הקליפה בשלב הראשון של הניתוח ע"י לייזר מתוחכם במקום סכין.
    לנו במכון "עיניים" יש ניסיון בשיטה זו כבר מעל 6 שנים, ואם בשיטה זו מדובר, יקח למכון אסותא אופטיק זמן ממושך להגיע לרמת המיומנות של שיטה זו, הנמצאת אצלנו זמן רב.
    יתכן מאד ומדובר בשם מסחרי או שיווקי לאינטרא לאזיק. בשיטת הlasek ההחלמה הראייתית היא איטית וכואבת בימים הראשונים, ואילו לאחר ניתוח האינטראלאזיק שאני מבצעים ב"עיניים", ההחלמה היא כ-24 שעות.

בברכה,
    פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• טכנולוגית z לייזר - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    16/03/2011

שלום רב,

טכנולוגיה זו קיימת למיטב ידיעתי בפרסומות של העיתונות בלבד או באנטרנט השיווקי או בערוצי שיווק אחרים. לא נתקלתי עד עצם היום הזה בטכנולוגיית z לייזר בספרות המקצועית ולא במקורות ספרות רפואית אחרים. קיימות שתי אפשרויות:
    או שהכוונה היא לטכנולוגיה הקיימת שקיבלה שם שונה או שם מסחרי ע"י מכון מסוים בארץ המפרסם אותה, או שהם רכשו טכנולוגיה חדשה שאין להם ולא לאף אחד בארץ נסיון עימה והם מנסים להחדירה ע"י פרסום ושיווק. בכל מקרה אני מציע לחכות עד שיקבלו נסיון מספק להשתמש בה, ובינתיים אברר מה פשר טכנולוגיה זו.

בברכה,
    פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו