מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת משקפיים בלייזרלירון22/03/2011
שלום,
הייתי בבדיקה של התאמה לניתוח והכל עבר בסדר.
אמרו לי שמומלץ לי לעשות בשיטה של PRK.
הבעיה שלי היא שהעין שלי מרבה להתנגד לטיפות, או להשמת עדשות. ואני לא מצליח לשלוט בזה. גם בבדיקות כשהאופטימטריסט שם לי טיפות להרחבת האישונים, זה הלך מאד קשה והוא היה צריך בכח לפקוח לי את העין.
השאלה עד כמה זה עלול להשפיע בניתוח, ואיך אפשר להתגבר על זה?
זה שעושים הרדמה מקומית לא אמור לפתור את בעית ההתנגדות?
תודה מראש
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים בלייזר - תגובה
פרופ' ישראל קרמר22/03/2011שלום רב,
בניתוח הPRK אין בעיה של התנגדות העפעפיים וקשיים בטפטוף טיפות, היות והמטופל מקבל כדור הרגעה חצי שעה לפני הניתוח וכמעט ולא חשים כל תחושה משמעותית בניתוח זה.אין בעיה בהתנגדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על התשובה, אך בכל זאת
לירון22/03/2011נראה לי שהעיניים נסגרות במקרה שלי מתוך איזה חרדה ותחושת אי נוחות(עוד לפני שמטפטפים טיפות או מנסים לשים עדשות). כלומר זה לא בגלל תחושה פיזית אלא יותר משהו נפשי.
הכדור הרגעה אמור לפתור גם תחושות כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על התשובה, אך בכל זאת - תגובה
פרופ' ישראל קרמר25/03/2011שלום לירון,
אתה צודק בהחלט, כאן מדובר ברפלקס תגובתי של סגירת וכיווץ העפעפיים בתגובה לקירבה עם חפץ כלשהו לאזור הקרוב לריסים או לעפעפיים, גם ללא מגע.
כדור הרגעה יעיל יכול להקטין משמעותית רפלקס מצמוץ מסוג זה.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)