הסרת משקפיים בלייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הסרת משקפיים בלייזר
    לירון
    22/03/2011

שלום,
    הייתי בבדיקה של התאמה לניתוח והכל עבר בסדר.
    אמרו לי שמומלץ לי לעשות בשיטה של PRK.
    הבעיה שלי היא שהעין שלי מרבה להתנגד לטיפות, או להשמת עדשות. ואני לא מצליח לשלוט בזה. גם בבדיקות כשהאופטימטריסט שם לי טיפות להרחבת האישונים, זה הלך מאד קשה והוא היה צריך בכח לפקוח לי את העין.
    השאלה עד כמה זה עלול להשפיע בניתוח, ואיך אפשר להתגבר על זה?
    זה שעושים הרדמה מקומית לא אמור לפתור את בעית ההתנגדות?

תודה מראש
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הסרת משקפיים בלייזר

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים בלייזר - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    22/03/2011

שלום רב,
    בניתוח הPRK אין בעיה של התנגדות העפעפיים וקשיים בטפטוף טיפות, היות והמטופל מקבל כדור הרגעה חצי שעה לפני הניתוח וכמעט ולא חשים כל תחושה משמעותית בניתוח זה.אין בעיה בהתנגדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אך בכל זאת

לירון
    22/03/2011

נראה לי שהעיניים נסגרות במקרה שלי מתוך איזה חרדה ותחושת אי נוחות(עוד לפני שמטפטפים טיפות או מנסים לשים עדשות). כלומר זה לא בגלל תחושה פיזית אלא יותר משהו נפשי.
    הכדור הרגעה אמור לפתור גם תחושות כאלה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אך בכל זאת - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    25/03/2011

שלום לירון,
    אתה צודק בהחלט, כאן מדובר ברפלקס תגובתי של סגירת וכיווץ העפעפיים בתגובה לקירבה עם חפץ כלשהו לאזור הקרוב לריסים או לעפעפיים, גם ללא מגע.
    כדור הרגעה יעיל יכול להקטין משמעותית רפלקס מצמוץ מסוג זה.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו