חודש לאחר אינטרלאסיק cv

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חודש לאחר אינטרלאסיק cv
    אבי
    21/12/2007

שלום
    לפני כחודש עברתי ניתוח אינטרלאסיק cv היו לי עין ימין -2.75 וצילינדר 2 ו--1.75 וצילנדר 1 בעין שמאל
    בדקו לי אתמול אצלכם במרפאה ויש לי כרגע +0.75 ו-0.75 צילינדר בעין ימין ו-+0.5ו 0.75 צילינדר בימין
    בשתי העניים אני רואה כמעט שש
    אמרו לי שכניראה תוך חודשיים שלושה המספרים יתאפסו בשתי העניים ואולי גם הצילינדרים יעלמו אם כי לא בטוח
    שאלתי היא האם זה נכון וזה יקרה כי אני לא רואה שיפור בראייתי מהבדיקה שנעשתה שבוע לאחר הניתוח המספרים נשארו אותו דבר ואיתם גם אותן התשובות
    נא עזרתכם האם זה יתקיים או אצטרך תיקון לפחות לגבי הצילינדרים שזה הדבר שיותר מתריד אותי כי זה פוגע בחדות ומיקוד הראיה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חודש לאחר אינטרלאסיק cv

הוספת תגובה

• שאלות אישיות

ד''ר דוד לנדאו
    25/12/2007

אבי שלום,

אני מאמין שהפורום נועד לתת תשובות והסברים בתחום ניתוחי הלייזר להסרת משקפיים ברמה הכללית, כזו שתענין רבים מגולשים ותאפשר לכל אחד להחליט האם לקבוע תור לבדיקת התאמה לקראת ניתוח אפשרי.

כאשר מגיעים לייעוץ אישי, קשה מאוד לתת תשובה משמעותית ללא בדיקה של העיניים עיון בבדיקות ההדמיה המקובלות.

כפי שד"ר הירש כבר המליץ לך, חזור אל הרופא המנתח שלך ושב איתו לשיחה גלויה וענינית.
    אם אתה לא שבע רצון מהתשובות שאתה מקבל, תמיד תוכל לבקש מהרופא המנתח שלך להתייעץ עם עמית למקצוע העובד באותו מכון.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו