טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כמעט שלושה חודשים אחרי הניתוח (לאסק) . אני רואה די טוב אבל שאני שמה את הטיפות F.M.L אני רואה ממש ברור. הלכתי לביקורת אצל המנתח והוא אמר לי שהראייה שלי עדיין לא יציבה ויש לי בערך 3\1 מספר וצילינדר( שאגב לא היה לי לפני הניתוח), מתי הראייה שלי תתייצב? בנוסף לזאת יש תופעה שממש מטרידה אותי אני רואה כפול בכתוביות בטלוויזיה למשל וגם באותיות של שלטים..הכפל ראייה קורה לי בד"כ שאני מסתכלת על דברים ממרחק. וגם אני רואה הילות לא רציניות בכל מיני חפצים. התופעה לפעמים פחות חמורה ולפעמים יותר חמורה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר