ממה נגרם אפילפסיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה נגרם אפילפסיה?
    יובל
    23/08/2011

ממה נגרם אפילפסיה את/ה יכול/ה להגיד לי בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממה נגרם אפילפסיה?

הוספת תגובה

• לד"ר טל

האחת
    23/08/2011

ערב טוב ד"ר טל הם לא יודעים הנרולגים אין להם תשובה בשבילי אני מיואשת ומפחדת על הילדים שלי שניהם עכשיו עמ טיפול דפלפט ולמיקטל ועדיין מיוחד הילדה עמ כאבי ראש נוראים ויש עד תופעה לפני שבאלה פרקוס מרגישה כאבים חזקים בגב עשו אמראי חוט השדרה היה תקין היא והילד בן 7 קפיצות באמצע שינה אתמול בני הקטן היה כמה רעידות כאלו ממש של יד ימין ורגל הרגשתי את היד שלו כמו ברזל ואני שמה אותם לידי במיטה לישון אני לא יושנת מרגישה אותם וערה כל הלילה מפחדת אין להם תשובה בשבילי ממה זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טל - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    23/08/2011

שלום האחת,

אם תרצי - תוכלי לקבוע תור למרפאת האפילפסיה בשערי-צדק לשני הילדים. 026555345
    מעבר לזה לא ניתן לעזור לך דרך האינטרנט.

מקווה שאת מבינה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה נגרם אפילפסיה? - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    23/08/2011

שלום יובל,

אפילפסיה נגרמת ממגוון סיבות כגון - תורשה, הפרעות בהתפתחות המוח, אוטם מוחי, גידולים, חבלות ראש, זיהומים במוח ועוד ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו