מידע רפואי
פורומים
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- אפילפסיה ילדים
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- רפואה סינית
- רפואת ספורט
- וטרינריה
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- מיניות האישה, מין נשי
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- ביטוח לאומי
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- אממצאי בדיקת eegורד29/08/2023
שלום רב
ביתי בת 17 אובחנה בילדות עם אפילפסיה רולנדית
התקף אחרון ב 2018
עשינו בדיקות לצו ראשון והתגלה ב eeg מצרפת תמונה
האם יש המלצה להתחיל טיפול תרופתי ללא פרכוסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בריחת שתן 7 חדשים לאחר פרכוסשלמה מ22/08/2023
שלום רב, ילדה בת שש לאחר פירכוס ראשוני,אושפזה,בבדיקה נויר" סוכמה כתקינה אך EEG בחסך שינה הדגים התפרצויות גלים חדים גבוהיי אמפליטודה המלווים בחלקם בזיזים עם הדגשה באזורים הפרונטלים משמאל וכן הופעה של מוקד בתבנית של זיז גל איטי באזור פרונטלי משמאל,למרות פרכוס ראשון הוחלט על תחילת טיפול בטגרטול,נשלחה ל MRI ויצא תקין לחלוטין,כבר 7 חדשים מקבלת טגרטול,בדיקות בגדר הנורמה,עד עכשין לא היה כל ארוע, אתמול כנראה לפנות בוקר היתה בריחת שתן, שנתגלתה בבוקר, לא ידוע ולא הורגש כל ארוע,השאלה האם בריחת השתן מעידה על פעילות שלא הורגשה,או שזה לא שייך,או צריך ברור
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לגבי התאמת מסגרתימית16/11/2021
בתי בת 13 עד לפני שנה למדה בביהס רגיל בכיתה קטנה לחינוך מיוחד, היה לה קשה מאוד, המון תיסכולים , כעת היא בביהס לחינוך מיוחד לקויות למידה וגם שם המנהלת אומרת שיש לה פערים עצומים מכל הבחינות לעומת הרמה שיש בביהס,
בתי חולת אפילפסיה Chanel 1a טוני קלוני, מאוזנת על תרופות, ברצוני לדעת אם זה אופייני לחולי אפילפסיה? והאם יש מסגרת לימודית שתואמת למקרה כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה למסגרת חינוכית יש לבצע במסגרת ועדות השמה
ד``ר טל גלבוע17/11/2021ילדים עם אפילפסיה גנטית יכולים לסבול גם מקשיים לימודיים משמעותיים.
התאמה למסגרת חינוכית יש לבצע במסגרת ועדות השמה, רק הן מכירות את המסגרות הקיימות. מומלץ לעשות לפני כן אבחון פסיכולוגי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרות בנוגע לפענוח EEG בשינהאורלי14/10/2021
הרישום בתחילה בערנות (חסך שינה) מלווה בארטיפקטים תנועתיים בהמשך נמנום ושינה טבעית.
פעילות הרקע בערנות בגדר התקין ומאורגנת לגיל רציפה וסימטרית בקצב עד 7-8 הרץ מתארגן אחורנית תגובתי לפקיחת עיניים.
בנמנום נרשמת האטה מותאמת של הרקע. בהמשך בשינה טבעית תקינה פעילות הרקע אף היא רציפה וסימטרית מלווה בתבניות שינה מותאמות.
התפרצויות אפילפטיות כלליות בודדות בתבנית של גלים חדים נרשמו במהלך הרישום.
התרשים בערנות, נמנום ושינה טבעית בלתי תקין עקב רישום של התפרצויות אפליפטיות כלליות כמתואר.
אשמח להבהרות 🙏 המשפט האחרון מלחיץ ולא ברור.
מה זה אומר? ומה עושים עכשיו? צריך להמשיך בירור עם נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה מרמזת לכך שיש פעילות חשמלית לא תקינה
ד``ר טל גלבוע14/10/2021על פניו התשובה מרמזת לכך שיש פעילות חשמלית לא תקינה הקשורה לסף נמוך לפרכוסים. עם זאת, בלי לראות התרשים עצמו קשה לדעת האם אכן זה המצב.
לכן, מומלץ לחזור לנוירולוג המטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה בילד בן שנתיים בדיקות ותשובותשני25/05/2021
היי הילד שלי עשה בדיקה לאפילפסיה כי םירכס בגן והתעלף ונופל בגן המון.
וקיבלתי תשובה הרופא יהיה רק ביום ראשון .
אשמח לתשובה אני ממש לחוצה
תשובה בדיקה בלתי תקינה שהראתה זיזים טמפוראליים שמאליים קדמיים במתן שינה
בשענה נראו גלי v קומפלקסי k וכשורי שינה סימטרים
בשינה עמוקה יותר נתמלא פעילות בתדירות דלתא סימטרית גבוהה
ללא שינוי בגירוי אור.
בסוף הבדיקה העירו את הנדבק תחילה נראתה פעילות ביפורנטאלית
ריתמית בתדירות דלתא מתערבבת בתדירות תיטא ובהמשך פעילות רקע אחורית מסוג תיטא בתדירות של 5-7 רץ ואמפליטודה של 10-100 מק"ו בלתי סדיקה סימטרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד``ר טל גלבוע25/05/2021לא הבנתי מה את שואלת. על פי הפענוח שצירפת, הבדיקה לא תקינה.
לגבי משמעות התוצאות יש לדון עם הרופא/ה המטפל/ת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי ילדה לא מאובחנת נכון?ברוך14/01/2021
שלום,יש לנו ילדה בת 10 שאובחנה כסובלת ממחלת טורט.שמנו לב שהיא "מתנתקת" מאיתנו המון פעמים ביום .כמעט כל חצי דקה יש לה התקף של כ10-15 שניות שהיא מגלגלת עיניים ומזיזה את הראש במהירות מימין לשמאל וקורה הרבה שהיא בוהה באור למשך כמה שניות ומתנתקת ולא שומעת כשקוראים לה.קורה גם כמה פעמים ביום שהיא משמיעה מעין נביחות של כמה דקות ברצף ללא שליטה אך היא כן שומעת או מבינה מה אומרים רק ללא אפשרות להפסיק את ה"נביחות" .אנחנו מותשים מנסיונות להבין .כל רופא אומר משהו אחר אך לא מקדישים זמן להבין מה אנחנו אומרים.בבדיקה היא לא מתנהגת כמו שהיא בבית עם כל התסמינים .לאור הנכתב כאן נראה לך שזה בכלל לא טורט אלא אפילפסיה? אציין שלפני שנה היא עברה eeg תקין בלי קשר לתסמינים אלו כי הם לא היו ועברה גם mri ללא ממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שלום
ד``ר טל גלבוע14/01/2021האירועים שאתה מתאר לא מחשידים לפרכוסים
מציעה לכם להסריט אירועים אופיינים ולהראות לרופא/ה המטפל/ת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעוררות מוזרה משנת צהריים לבן 5שרון15/12/2020
שלום. בני בן 5 ילד בריא. נרדם היום בנסיעה ברכב (ישן עמוק).
כשפתחתי את הדלת להעירו, היתה סיטואציה לא ברורה, התעורר בבהלה, היה איזה רעד קל בגוף ומבט מבולבל בעיניים הביט מצד לצד ונראה מבוהל/ לא מפוקס.
לאחר כחצי דקה בערך אולי פחות התעשת.
לקח לו עוד מספר דקות של נמנום חלקי עלי ואז התעורר לחלוטין והיה עירני ומפוקס.
האם לדעתך בשלב הזה מדאיג וכדאי לבקש בדיקה כלשהי או רק במידה וחוזר על עצמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד``ר טל גלבוע15/12/2020האירוע לא נשמע מדאיג
אם מדובר בילד בריא ומפותח לא רואה כרגע סיבה לבירור
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרכוס פוקלי ארוך לילד בן שנתיים וחצי.16/11/2020
שלום וברכה,
בני בן שנתיים וחצי ללא מחלת חום חווה פרכוס פוקלי ארוך מתוך שינה שכלל איבוד הכרה דופק ורעידות בצד ימין של הגוף נמשך בבית כ10 דקות ונראה שנרגע,הופנה למיון ובהגיעו התברר שעדיין נמצא בפרכוס וקיבל תרופות לעצירה.
ביצענו בדיקות ct mri eeg וניקור מותני שיצאו תקינות בפענוח.
בדיקת הeeg יצאה תקינה אך לאחר הסתכלות שנייה של נוירולוגית התרשמה שיש פעילות אפליפטית שפירה בחלק האחורי.
נאמר לנו שכרגע לא מתחילים טיפול אלא אם כן יהיה פרכוס נוסף.
אני נורא לחוצה מהאפשרות שייתכן פרכוס נוסף מכיוון שזה קרה מתוך שינה ונדרש טיפול תרופתי על מנת לעצור את הפרכוס.
ילד בריא לחלוטין,התפתחות תקינה.
רציתי לשמוע את חוות דעתך,האם תקין לחכות ולא לעשות כלום בנתיים? האם יש מכשיר לניטור בלילה שיתריע מפני פרכוס נוסף או דופק מהיר?
אשמח לתשובתך,תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד``ר טל גלבוע16/11/2020בדרך כלל אחרי פרכוס ראשון בילדים קטנים מקובל להמתין ולא להתחיל טיפול קבוע. ניתן להצטייד ולשמור בבית בתרופה לעצירת פרכוס במקרה ששוב יש פרכוס ממושך.
ברוב המקרים אנו לא ממליצים על ניטור לילי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה.
.16/11/2020אין המלצה על ניטור לילי גם כשהפרכוס מאוד ארוך ומתוך שינה? באותו יום הילד הגיע לישון לידי באמצע הלילה ובגלל זה שמתי לב שפרכס.
אם לא היה בא לידי סביר להניח שלא היינו יודעים מזה דבר והבנתי שיכול חלילה להיגרם נזק כשהפרכוס לא עוצר לאחר כמה דקות??
שוב,הוא נזקק לקבלת טיפול תרופתי פעמיים במיון כששמו לב שעדיין מפרכס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירכוס לאחר 7 חודשים עם נטילת קפרהנועה23/10/2020
שלום רב,
בתי בת 16 וחצי ובחנה לפני שנה עם אפילפסיה. התחלנו עם קפרה. היא מקפידה ליטול זאת פעמיים ביום בשעות קבועות..למרות זאת אחרי 7 חודשים היה לה התקף מוקדם בבוקר... יש צורך להגדיל מינון? עוד שבועיים יש לנו ביקורת אצל הרופאה..
עוד שאלה- בהתקף בתי נשכה את הלשון דבר שגרם לה פצעים כואבים..האם יש איזשהו כיסוי לשון שאפשר שיעזור וימנע מצב של נשיכת לשון? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ד``ר טל גלבוע24/10/2020אם היא מקבלת מינון התחלתי בלבד אז כנראה שצריך להעלות מינון
לצערי אין דרך למנוע את נשיכת הלשון בעת הפרכוס
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה ללשון
אהוד24/10/2020שלום,
מניסיון שלנו, ארטיקים עוזרים ללשון להחלים. אם הפציעה בלשון חמורה (ממש נקרעת) כדאי להגיע לטיפול רפואי. אם לא, כדאי לקנות בבית מרקחת משחת אורקורט (ללא מרשם). היא לא נעימה כל כך בפה אבל עוזרת בהחלמה מהירה של הלשון. כמו כן מעדנים וגבינות רכות יכולים להקל עד להחלמה.
למזלנו, לא משנה מה חומרת הפציעה, הלשון מחלימה ממש מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת וסט עוויתות ינקותיות(היפסריטמיה)תלמידה17/05/2019
היי ד"ר אני עושה עבודה על המחלה תסמונת וסט ואני מחפשת מידע על המחלה ולא כל כך מוצאת באינטרנט אתה יכול להסביר לי קצת על המחלה בבקשה כמו איפה יש את המחלות האלה באיזה מקומות בעולם וכמה זה נפוץ ואיפה ומה גורם למחלה זאת ועוד
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תלמידה
ד``ר טל גלבוע23/06/2019זוהי אפילפסיה נדירה מאוד, הפוגעת בתינוקות בגילאי 4-24 חודשים, בכל מקום בעולם ויש לה הרבה מאוד סיבות. בין השאר, מומים במוח, זיהומים במערכת העצבים המרכזית, מחלות גנטיות מסויימות, חוסר חמצן בלידה, אוטם מוחי ועוד. אם את יכולה לקרוא באנגלית תוכלי למצוא יותר מידע, התסמונת נקראת west syndrome וגם infantile spams
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע התנתקות- בת שנתיים וחצי עם cp קלאיילת15/01/2019
יש לי ילדה בת שנתיים וחצי .. מוגדרת cp קל .. הימפלגית... הולכת חכמה בטירוף.. מדברת ... הגננת אמרה שהשבוע היה לי מעין אירוע התנתקות לכמה שניות ... ומאז לא היו .. אני בעבר גם הבחנתי בארוע כזה שהיה לפני מעל שנה אבל לא יחסתי לזה חשיבות ממש לכמה שניות .. כשהילדה נולדה עשו לה eegוגם mri לא אמרו לנו על שום בעיה מעבר לדימום דרגה 4 שהיה לה .. ממה נובעים הניתוקים ? האם לייחס לזה חשיבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילת
ד``ר טל גלבוע23/06/2019אם האירועים חוזרים על עצמם מומלץ לבצע EEG ולקבוע תור לנוירולוג. כדאי להסריט את האירועים בטלפון אם אפשר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפלפט לנשים ומתבגרות והורדת מינוןאירית15/12/2018
שלום.ביתי בת 15 אובחנה כאפילפטית החודש ונתנו לה דפלפט.לוקחת כבר שבועיים והגיעה למינון של 500*פעמיים ביום.מרגישה חולשה ועצבנות וחוסר ריכוז אז בעצת הרופאה הורדנו ל 750 מג ביום.
הבנתי שזו לא תרופה טובה למתבגרות ונשים ואני פוחד להמשיך.איך אני מוריד מינון בביטחה ומפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירית
ד``ר טל גלבוע23/06/2019אין להוריד או להפסיק טיפול שלא על פי הוראת הרופא המטפל
אם יש תופעות לוואי, יש לגשת לרופא המטפל ולשקול טיפול חלופי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור אפילפסיה מחפשת תשובותטניה11/12/2018
הי,יש לי ילד בן 1.8שנים.מיום שהוא נולד הוא סובל מהתעורריות רבות במהלך שנת לילה,שנובעים מקפיצות פתאומית לא רציניות של הכפיים. כאשר שאלתי את הרופאים האם יש לכך סיבה,התשובה היתה שאין מקום לדאגה וזה רק רפלקסים .לפני שבוע הוא חלה במחלת חום ופירכס. יש לציין שזהו פרכוס ראשון. פניתי למיון,שוב שאלתי את הרופאים האם יש קשר,ונאמר לי שלא,זה רק פרכוס חום רגיל. אני חייבת לציין שאני מאוד מודאגת ולא מקבלת את התשובה. מבחינת התפתחות מוטורית הילד הסדר גמור,מבחינת דיבור ,לא יותר מ4,5 מילים. עוד דבר שהדאיג אותי,שיום לאחר הפרכוס,הוא שוב היה באי שקט,הגענו שוב למיון ונמצא ממצא של אבני צועה !לא ברור האם יש קשר. בבקשה אשמח אם תוכלו לענות לי האם אכן קיימת סיבה לדאגה שלי.תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טניה
ד``ר טל גלבוע23/06/2019מומלץ לגשת למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלך, שם יעזרו לך בבירור כל הבעיות שמטרידות אותך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קפרה יכולה להיות תרופה יחידה לילדה אפילפטית בת 6נדב10/12/2018
האם ילדה בת 6 יכולה לקחת קפרה כתרופה יחידה. על התרופה עצמה ובעוד כמה מקומות שראינו כתוב שקפרה היא תרופה משלימה וילדים צריכים לקחת אותה יחד עם עוד תרופה אפילפטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נדב
ד``ר טל גלבוע23/06/2019אין הכרח לשלב את קפרה עם תרופות נוספות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח של תוצאת EEGאמא21/11/2018
שלום
קיבלתי בדואר תשובה לבדיקת EEG שעשיתי לבן שלי שהוא בן שנתיים ו9 חודשים.
בתוצאה כתוב שהפעילות רקע סדירה וסימטרית. בשינה טבעית נרשמת פעילות איטית טטא ובתא. על רקע זה נרשמת פעילות פרוקסיזמלית, נרשמים צירופי זיז-גל מפוזרים. בגירוי אור ובנישום יתר-אותה פעילות רקע. סיכום- תרשים אפילפטי ממקור תת קליפתי. האם אפשר לדעת מזה איזה סוג אפילפסיה זו? האם זה חד משמעי? באם זה מהסוג שיכול לחלוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד``ר טל גלבוע23/06/2019אבחנה של אפילפסיה נעשית בעקבות פרכוסים ולא על סמך בדיקת EEG
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?