מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעלפות רגילה או אפילפטיתבן יוסף יהודה21/10/2011
שלום ד"ר שי מנשקו הילדה שלי מטופלת אצלך ליאל מרסל בן יוסף ואפילו יש לנו תור בשבוע הבא
היום בבוקר הילדה נפלה שוב אבל אני יתן לך קצת רקע כי לא הייתי לידה אבל אמא שלה כן אז לפי ההסברים זה קרה ככה
אמא שלה לקחה אותה ביחד איתה לטיפול של הילד שלי בטיפת חלב בבוקר היא קיבלה 100 מ"ג אוספולט והכול היה בסדר אמא שלה טוענת שאחרי שהרופא עשה לילד שלי זריקה הילדה פשוט נפלה בעמידה על הריצפה וישר התחילה לבכות אבל ממש איבדה שליטה ללא שום סימן אחר ממש נפלה וקמה בבכי ואחרי קצת זמן גם קצת תשושה אולי גם מיד אני לא יודע
לקחנו אותה לקופת חולים בדקו אותה והיא היתה בסדר והיה לנו היום תור לeeg בשינה אז גם עשינו לה כי ביקשת אני רוצה לשואל עם זה התעלפות אפילפטית או מפחד כי גם אתמול היא שאלה עם היא מקבלת זריקה היא גם אומרת שהיא מפחדת מזה
בכול מקרה ביום שישי אנחנו אצלך אבל עם זה אפליפטי אז זה כבר פעם 3 השנה
ומהפעם ה2 אנחנו מקפידים על תרופות כמו שצריך
תודה רבה בן יוסף יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלפות רגילה או אפילפטית - תגובה
ד``ר שי מנשקו22/10/2011ע"פ התאור של התעלפות לאחר הזריקה - ככול הנראה מדובר באירוע וזווגאלי ( מישני לאירועים כמו כאב חד פחד ועד) ופות בעד אירוע אפילפטי. האם ידוע לכם מימצאי ה EEG האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת eeg עשינו רק ביום שישי
בן יוסף יהודה23/10/2011עשינו את הבדיקה כשעתיים אחרי המקרה והיא היתה ישנה לפחות 5 דקות מהבדיקה
את התוצאה רק ביום שלישי אני יקבל
אני מצטער דוקטור אבל לא כל כך הבנתי אם זה התעלפות אפילפטית או רגילה מפחד שיש לאנשים כי איך שאח שלה קיבל את הזריקה היא קפאה ונפלה ומיד קמה ובכתה אבל היא קיבלה מכה בלחי
בכול מקרה ביום שישי אני מגיע אליך עם התוצאות ועם שתי המקרים לאחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)