התעלפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלפות
    ארז
    07/07/2013

שלום דר בני בן 11 התעלף בבית רצנו אליו והוא שכב על הרצפה קיבל מכה בראש במצח אחרי 20 שניות התעורר מבולבל ובוכה הזמנו אמבולנס ובדרך למעלית שהוא בהליכה התעלף שוב על הידיים שלי. בבית חולים לא התרגשו ואמרו שזה קורה בגיל ההתבגרות. עשו בדיקות דם וא.ג.ג יצא תקין ושלחו אותנו הביתה אני בקשתי מהרופא משפחה גם א.א.גי. וגם הולטר לב הם אמרו שזה מיותר אבל בשבי ל שאני ירגע ד"ר האם יש עוד בדיקות שאלי לבצע לבני או לראות נירולוג. (דאגתי בגלל שאח של אמא שלי היה סובל מאפילפסי) עלי לציין שהילד בריא לא לוקח כדורים וחוסן בזמן תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלפות

הוספת תגובה

• התעלפות - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    08/07/2013

ארז שלום,

התעלפות שקרתה פעם אחת לא מחייבת בירור נרחב ברוב המקרים
    אם אתם דואגים, ביצוע הולטר ו EEG אינם כרוכים בכאב או סיכון ולכן מומלץ לעשותם

בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעלפות

ארז
    08/07/2013

תודה הרגעת אותי קצת . עוד שאלה בבקשה כדאי לראות נירולוג ילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעלפות - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    08/07/2013

שלום ארז

אם הבדיקות תקינות ולא היו עוד אירועים אין בכך צורך

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו