אפילפסיה רולנדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה רולנדית
    דנה
    28/01/2014

שלום
    לפני חודש וחצי פתחתי כאן הודעה היסטרית עם בתי בת השבע לאחר שקיבלה התקף כששכבה לישון. זו היתה פעם ראשונה שראינו את זה ומיותר לציין שבילינו את השבוע בין בתי חולים בבדיקות. באותו שבוע בקושי ישנו והיינו לה עוד 3 התקפים בדיוק בשלב של ההרדמות. ההתקפים קצרים (פחות מדקה) כאשר הפנים רועדות והיא לא מסוגלת לדבר אך נמצאת בהכרה מלאה ומודעת לסביבתה. באותו שבוע לאחר בדיקת EEG, אובחנו עם אפילפסיה רולנדית שפירה ורצו שבתי תתחיל לקחת תרופות בגלל דחיפות ההתקפים. אני שאלתי את הרופאה אם ניתן להמתין שבוע-שבועיים משום שחשבתי שכמות ההתקפים נבעה מהלחץ וחסר שינה בו היינו כולנו נתונים באותו שבוע. הרופאה אישרה ואכן מאז לא חזרו ההתקפים. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אנשים שאין להם התקפים כבר יותר משנה ונוטלים תרופות וזה מאוד מבלבל אותי כי אולי אנחנו בכל זאת צריכים לתת לה תרופות. אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה רולנדית

הוספת תגובה

• שבת שלום

דנה
    31/01/2014

למה דילגת על השאלה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה רולנדית - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    31/01/2014

באם אכן נאמר לכם כי מדובר באפילפסיה שפירה, וכעת ללא אירועים אפילפטית כלל, ניתן לעיתים לדחות את הטיפול עד חזרת האירועים - אם בכלל.
    אולם לצורך על התחלת טיפול/ והסוג יש להבדק ולדבר על הסכנה בפירכוסים חוזרים ע"י הנוירולוג המטפל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עלתשובתך

דנה
    01/02/2014

הרופאה אמרה לי שריבוי ההתקפים יכול לגרום לצלקות אבל שאם אין יותר מהתקף איד בחודש לא חייבים לקחת תרופות. אשמח לשמוע אם אתה שותף לדעה זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עלתשובתך - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    11/02/2014

לא ברור לי על איזה צלקות ממש מדברת, בכל אופן בקשי פרוט ואוכל להוסיף את דעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו