מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוק לילדה בת שנה ו-4 חודשיםחגית06/03/2014
שלום,
לפני מס' ימים הייתי עם ביתי בת שנה ו-4 חודשים בגינה.
היא ישבה על האופניים שלה ואשא זקנה ניסתה להצחיק אותה, פתאום שמתי לב שאינה מגיבה והראש יורד למטה. בהתחלה חשבתי שמשחקת ואז ירדתי אליה וקראתי לה והיא לא הגיבה.
מייד הרמתי אותה עליי,היא התכרבלה עליי,הכניסה יד לפה והיה נראה שמשהו מציק לה ואח"כ חזרה לעצמה והכל המשיך כרגיל. הורים בגן שראו אמרו היא ניראת מאד עייפה, אבל לי היה ברור שמשהו לא תקין וזו לא עייפות.
יש לי הפנייה ל-EEG לעוד חודש.
שאלתי-האם יכול להיות פטיט מל לילדה בגילה? תופעה אחרת של אפילפסיה?
האם זה מסוכן? עובר במשך השנים?
רוצה להוסיף שגם למחרת היה נראה לי שוב(דרך אגב באותה שעה בערך בסביבות 17:00) שזה קורה תוך כדי משחק עם בימבה.שוב קראתי-הסתכלה עליי ולא הגיבה,הרמתי אותה ומייד חזרה לעצמה
ילדה פעילה מאד, התפתחות תקינה
סליחה על ההצפה-מאד לחוצה ומוטרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוק לילדה בת שנה ו-4 חודשים - תגובה
ד``ר טל גלבוע06/03/2014חגית שלום,
מציעה שתסריטי את האירועים לקראת הביקור שלך אצל הנוירולוג
יש פטיט מל בקטנים אבל זה מאוד נדיר לפני גיל שנתיים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)