תרופה לאפלפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה לאפלפסיה
    נחמיה
    21/10/2014

שלום קוראים לי נחמיה אני בן 25 וסובל ממחלת הנפילה מזה 8 שנים בשנים האחרונות הייתי נופל 5-6 פעמים בשבוע כתוצאה מהנפילות כמעט אבדתי את חיי כמה פעמים,נשברו לי שניים כמה פעמים וכן האף ועוד צרות גדולות ומרובות כיודעים את חומרות המחלה.

עד שלפני כחצי שנה ישתנו חיי ממש כפשוטו , קבלתי טלפון של רב אחד שהיה עושה לי תפילות מיוחדות של האריז''ל ומאז לאט לאט ירדו הנפילות עד שבחודשיים האחרונים לא נפלתי אפילו פעם אחת ממש נס
    מי שירצה פרטים ישלח לי הודעה ואני יפנה אותו למזכיר של הרב ..אציין ששמעתי שאני לא מקרה הראשון לא השני וגם לא העשירי שזה הועיל לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה לאפלפסיה

הוספת תגובה

• התקפים מחריפים

שמחת חיים
    30/11/2014

בתנו בת 18, ילדה עם פיגור קשה.
    התפרצה האפילפסיה לפני כשלש שנים. מאז נסיונות כאלו ואחרים של תרופות
    וואליום בעת התקפים קשים , וכעת עומדים לפני השתלת קוצב.

זו פרוצדורה שאורכת זמן, ובנתיים בתנו מפרכסת , מתכווצת, נפצעת (שיניים, אף, עיניים, ראש, תפרים וכו'..)

מה זה המצב הזה?? ככה זה ימשך? אלו החיים ?????
    רחמנות על הילדה (וגם עלינו במובן מסוים)

תודה למתייחסים
    שיבולת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשלח לפה בשוגג. זה אמור להיות לכולם

שמחת חיים
    30/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו