התעלפויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלפויות
    Elena
    21/08/2008

שלום, הבת שלי בת שנה כבר פעמיים (לפני כ 3 שבועות והיום) כשהילדה שלי מתחילה נורא לבכות היא פתאום מתעלפת . היא נישארת עם עיניים פתוחות ולא זזה ומכחילה. במקרה הראשון זה קרה אצל אמא שלי והיא באותו רגה רצה החוצה , הילדה חזרה לעצמה תוך כ 10 שניות ומאד לבנה. גם היום היה אותו הדבר. ברצוני לברר מה יכול להיות הגורם לכך? אילו בידקות חייבים לעשות? ואיך להגיב למצבים כאלה? תודה רבה מראש. אלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלפויות

הוספת תגובה

• לאלנה שלום

ד``ר שי מנשקו
    21/08/2008

לא פרטת מספיק כדי לנסות להנחות אותך. לדוגמא- למה התכוונת במתעלפת וגם נישארת עם עיניים פתוחות? ( מה מהלך ההתפתחות מחלות דומות במישפחה האם מבצעת תנועות חריגות בידיים או ברגליים האם נהית ישנונית אח"כ...). בכול אופן על פניו נישמע כי דוקא מדובר בתבנית התנהגותית שניקראת Breath Holding Spells אשר לא דורשת כול טיפול, אך מומלץ לפנות להערכת נוירולוג ילדים בהקדם להערכה .

צרי קשר...אשמח לעזור בהערכתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו