מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוקים בתינוקת בת 9 חודשים- L-Pנתי07/09/2008
שלום רב, בהמשך להודעתי הקודמת, היינו במרפאה המטבולית ובבירור הראשוני התוצאות היו תקינות, אבל הפירכוסים עדיין ממשיכים, לכן הוחלט לבצע בדיקת L-P (לקיחת נוזל מעמוד השדרה) אין סיכון בבדיקה זו לתינוקת בגיל הזה? חוץ מזה הוחלט לעשות MRI + MRS. האם לפי דעתך הטיפול בבעייתנו הינו נכון או שיש משהו אחר מלבד הבדיקות ׁ(MRI+L-P) שאפשר לעשות? (שאלה לידע כללי - האם מדובר בלקיחת מח עצם או שאין קשר בין השניים?) אני מקווה שתוכל לענות על שאלותיי במהרה, נתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתי שלום
ד``ר שי מנשקו07/09/2008את הדיקור המותני (L.P) מבצעים לשלול אפשרויות כגון זיהומים שונים, מחלות דלקתיות וגם בעיות מטבוליות אשר כולם עלולים לגרום באופן מישני להתפתחות מחלה פירכוסית.
ה MRI- לבדיקת מיבנה המוח MRS-בדיקה של אפשרות למחלה מטבולית.
בדיקור המותני נילקחת כמות קטנה של נוזל שידרה (כמו בביצוע דיקור אפידוראלי למניעת כאב לפני הלידה) ללא כול פגיעה בעמוד השידרה , כאשר בבדיקת מח עצם נילקח חומר אחר לגמרי ("מח העצם") שנישאב מחללים מסוימים הנימצאים בעצמות שונות כגון באגן או בחזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נתי08/09/2008שלום שוב, קודם כל תודה על המענה המהיר, אני רוצה לקחת את בתי לד"ר ישראל מתות נוירולוג ילדים מבית החולים הדסה עין כרם ואני עושה זאת באופן פרטי,(וזה מאוד קשה לי מבחינה כלכלית) כי הוא אינו מופיע ברשימת הרופאים שיש עמם הסדר בקופ"ח כללית. האם לפי מה שתיארתי לך על מצבה של בתי נראה לך אולי שהוא יתן מענה לבעיה שלה? או שיש רופא אחר שאתה ממליץ עליו שיעזור לנו להיכנס קצת לפורפורציות, כי אני כבר אובדת עצות בניסיון להבין מה לא בסדר... תודה רבה, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי
ד``ר שי מנשקו10/09/2008אין מטרת הפורום הנ"ל להמליץ או לשלול רופא זה או אחר !
אשמח ליעץ באם ישנה כול שאלה רפואית בנושא נוירולוגית ילדים...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)