מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן שנתיים וחצי עבר שני פרכוסיםקרן04/11/2008
ללא חום ולאחר ברור MRI ו EEG לא נמצא כלום והמשכנו בשיגרת חיינו. כעת יש לו הפרעת דיבור רצינית מעין גמגום ולא מצליח להביע את עצמו, לאחר שדיבר כחצי שנה טוב ועכשיו כשלושה חודשים או יותר קיימת ההפרעה. אנחנו מטופלים אצל קלינאית תקשורת. יש לו המיהפורטרופיה ולפני כחצי שנה עבר צינטור לסגירת PDA. רופאת הילדים אמרה שיש דבר שהוא פירכוס של המוח שאנחנו לא רואים אותו וזה יכול לגרום לבעיה בדיבור - ושעלינו לעשות שוב EEG. מה הכוונה לפירכוס של המוח ? האם בעיה בדיבור אכן יכולה להיות קשורה ? מה היא הצורת טיפול הכי מהירה בנושא הדיבור מלבד לק. תקשורת ? זה גורם לו למצב חברתי קשה מכיוון שלילדים קשה להבין שהוא "מגמגם" ולא מקשיבים לו והוא מתוסכל וכתוצאה מכך מרביץ. אני ממש מתוסכלת מהנושא אני ממש חסרת אונים שאני רואה שהוא רוצה לדבר ויש לו מה להגיד אבל הוא לא מצליח. אשמח גם לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה, היא עוברת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן שלום
ד``ר שי מנשקו04/11/2008לא ברור לי מה כתבת בנוגע ל להמיהפורטרופיה? ( תנסי לכתוב לי את המושג כפי שניכתב לך באנגלית). גימגום היא בעיה מורכבת ושכיחה אשר לא תמיד יש לה טיפול משביע רצון , אך בהרבה מיקרים הדברים מסתדרים לטובה עם הזמן. קלינאית התיקשורת ומכוני התפתחות הילד- אילו הם המקומות העיקרית שבהם תוכלו לקבל טיפול תומך לבעיה.
גם אני חושב שבמיקרה כמו שתארת שווה לבצע EEG חוזר- אך יש לבצע זאת במצב של חסך שינה ולדאוג שיכלול גם רישום במצב ערנות ושינה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואכן קבעתי תור
קרן05/11/2008שם המחלה שלו היא HAMYPORTROPY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ד``ר שי מנשקו05/11/2008באם את מתכוונת ל HEMIHYPERTROPY שהוא מצב המתאר גודל שונה של אונות המוח (שבין ימין ביחס לשמאל או להפך ) ונחשב למצב לא תקין - כאשר קודם כתבת כי דווח לך על MRI מוח תקין. ממליץ כי תפני שוב לנוירולוג המטפל שלכם לקבל הבהרות סופית לגבי תוצאות הבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)