טיפול תרופתי בפירכוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי בפירכוסים
    אילנה
    06/11/2008

שלום רב . בני בן החצי שנה פירכס מס פעמים במשך שבועיים , פירכוסים פוקלים עם התפשטות לכללים עד 3 דקות כל פירכוס . יש לציין שכל הבדיקות היו תקינות ולא נמצא גורם לפירכוס . היום כחודש אחרי הוא מטופל בלומינל 20 MG פעם ביום + קפרה 125 MG פעמיים ביום . 1. האם ניתן להפסיק את הטיפול התרופתי כולו ,אני ובעלי חרדים מאוד מהתרופות? 2.האם ניתן להפסיק רק את הלומינל ? 3. בכל החומר הספרותי לא מצאתי שמאושר לטיפול בקפרה לתינוקות ( חצי שנה )רק מעל גיל 4 והאים המינון מתאים לגיל (8 קג )? 4. למשך כמה זמן נצטרך להמשיך את הטיפול? תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי בפירכוסים

הוספת תגובה

• לאילנה שלום

ד``ר שי מנשקו
    07/11/2008

לא ציינת מה נאמר לכם על איזה סוג אפילפסיה מדובר ומדוע הותחלכבר בטיפול תרופתי משולב?
    באופן כללי לא כדי להפסיק אף אחת המתרופות בלי להתיעץ תחילה עם הנוירולוג המטפל שלכם כי רק הוא ואתם אמורים לדעת את התמונה הכוללת של הבעיה. בקשר לקפפרה- אכן מאושרת לשימוש רק מגיל 12 שנים ומעלה, אולם רוב הנוירולוגים שאני מכיר ( ואני בתוכם ) מטפלים בתרופה גם בגילאים צעירים הרבה יותר עם רושם של הטבה תחת הטיפול הנ"ל ומיעוט תופעות לואי.

צרי קשר...אשמח לעזור בהערכתו

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו