מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתי בפירכוסיםאילנה06/11/2008
שלום רב . בני בן החצי שנה פירכס מס פעמים במשך שבועיים , פירכוסים פוקלים עם התפשטות לכללים עד 3 דקות כל פירכוס . יש לציין שכל הבדיקות היו תקינות ולא נמצא גורם לפירכוס . היום כחודש אחרי הוא מטופל בלומינל 20 MG פעם ביום + קפרה 125 MG פעמיים ביום . 1. האם ניתן להפסיק את הטיפול התרופתי כולו ,אני ובעלי חרדים מאוד מהתרופות? 2.האם ניתן להפסיק רק את הלומינל ? 3. בכל החומר הספרותי לא מצאתי שמאושר לטיפול בקפרה לתינוקות ( חצי שנה )רק מעל גיל 4 והאים המינון מתאים לגיל (8 קג )? 4. למשך כמה זמן נצטרך להמשיך את הטיפול? תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה שלום
ד``ר שי מנשקו07/11/2008לא ציינת מה נאמר לכם על איזה סוג אפילפסיה מדובר ומדוע הותחלכבר בטיפול תרופתי משולב?
באופן כללי לא כדי להפסיק אף אחת המתרופות בלי להתיעץ תחילה עם הנוירולוג המטפל שלכם כי רק הוא ואתם אמורים לדעת את התמונה הכוללת של הבעיה. בקשר לקפפרה- אכן מאושרת לשימוש רק מגיל 12 שנים ומעלה, אולם רוב הנוירולוגים שאני מכיר ( ואני בתוכם ) מטפלים בתרופה גם בגילאים צעירים הרבה יותר עם רושם של הטבה תחת הטיפול הנ"ל ומיעוט תופעות לואי.
צרי קשר...אשמח לעזור בהערכתו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)