מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"רמנשקורויטל31/05/2009
ביתי בת 9 והיינו בשניידר עשינו בדיקת EEG ובבדיקה נמצא שיש לה הרבה ניתוקים לדברי הפרופסור שמטפל בה נאמר לי כי יש לה סוג של אפילפסיה והיא צריכה לקבל למיקטל הייתי רוצה קצת הסבר לגבי מה שיש לה ורצוי לציין שביתי מסרבת בכל תוקף לשתות את התרופה ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה או יעוץ ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה לגבי שתיית התרופה
חגית31/05/2009שלום לך,
גם ביתי בת ה-7 אובחנה כאפילפטית עם ניתוקים - וקבלה למיקטל (הפסיקה עקב תופעות לוואי - למרות שרב הילדים לא מפתחים תופעות), בכל מקרה, בתוך כוסית קטנה שמגיעה בתוך תרופות כמו אקמולי, את מכניסה את הכדור ומוסיפה מעט מיץ פטל, הכדור מיד נמס והופך לאבקה, נתתי לילדה לשתות עם קש (קש מיוחד שקניתי במיוחד לצורך זה כך שהיא התלהבה מהעניין) וגזרתי אותו שיתאים למידות הכוסית (ניתן לערבב את המיץ והכדור עם הקש עד שהכל נמס, עניין של שניות) והיא שתתה בשמחה - אין שום טעם לוואי. כמו כן - אם ממש לא הולך את יכולה להבטיח לה קובית שוקולד אחת אחרי שהיא מסיימת לשתות - אני עושה את זה היום עם התרופה הנוכחית שהיא באמת מגעילחה וזה עובד טוב..
מקווה שעזרתי
רק בריאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל שלום
ד``ר שי מנשקו01/06/2009איך את רוצה הסבר על מה שנימצא לביתך בהתחשב שלא ציינת כול פרט רפואי כגון - איזה סוג פירכוסים אובחנה כסובלת, ממתי סובלת מכך, האם ישנה היסטוריה מישפחתית או התפתחותית חריגה, מה נאמר לכם שנימצא ב EEG, האם עברה הדמיית מוח...וכו
תכתבי ככול שניתן או תבקשי הסבר מורחב מהרופא שאיבחן את הנ"ל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)