שעת תרופה בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעת תרופה בעייתית
    רות
    14/06/2009

ביתי מקבלת דפלפט קרניטין +קפרה
    סוף סוף הושג איזון- טפו טפו טפו , חודשיים.
    אולם שעת מתן הדפלפט ב-12 בלילה ועלי להעיר אותה לריב איתה שתיקח כדי שלא תפרכס בבקרים.(מקבלת ב8 בבוקר , ב4 אחהצ וב24 בלילה...)
    במתן דפלפט ללא קפרה וכן כשנתתי ב-8 בערב היא פירכסה כל הזמן!
    אולם אין לי ולה חיים! היא בת 7 ולומדת בבה"ס , הקימה בלילה שמלווה בויכחים ומריבות לא מוסיפה לבריאותה הנפשית ולא לשלי!
    האם יש פתרון כמו למשל תרופה שמתפרקת לאט שאפשר לתת מ-8 או פתרון אחר?
    שכן איכות החיים שלנו נהרסה! היא לא יכולה ללון אצל חברות או ללכת לטיול או כל פעולה אחרת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעת תרופה בעייתית

הוספת תגובה

• טוב, זה לא רלוונטי היא "חטפה" פירכ

רות
    14/06/2009

פירכוס נוראי שלא יצאה ממנו, הכנסתי ווליום והזמנתי מד"א. שום תרופה לא עובדת עליה . בא לי למות.......... אין מוצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא היקר - דילגת על שאלתי ותגובתי

רות
    16/06/2009

אמנם אני מיואשת, אבל הייתי רוצה לשמוע מה דעתך והאם יש סיכוי לשלוט בהתקפים הקשים הללו.
    אתמול הודיעו לי מביה"ס שהם לא מוכנים שהיא תישאר בצהרון יותר... מה שאומר שאני צריכה לעבוד עד פחות מ-1 וזה בלתי אפשרי. מצד שני סייעת רפואית לא אישרו , אז מה ה היכולת שלי ושלה לנהל אורח חיים תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרומי שלום

ד``ר שי מנשקו
    17/06/2009

לא ברור לי בדיוק מה את שואלת- בנוגע למתן התרופות, אין כול בעיה לסדרם בצורה נוחה היות ולא ברור לי למה את מעירה אותה בחצות למתן תרופות ללא כול צורך( היות שזקוקה למהלך רציף של 7-8 שעות שינה כדי להמנע מעוד התקפי פירכוסים )!. מומלץ כי תפני לנוירולוג המטפל להסבר ו"סידור" תוכנית תרופתית כנידרש.
    כמו כן בנושא העזרה בסיעת רפואית- יש לפנות לעובדת הסוציאלית הנימצאת בכול מירפאה לטיפול באפילפסיה או במירפאתכך והיא אמורה כבר לדעת איזה ניירת ישלמלא לשם האישור לכך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו