מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעת תרופה בעייתיתרות14/06/2009
ביתי מקבלת דפלפט קרניטין +קפרה
סוף סוף הושג איזון- טפו טפו טפו , חודשיים.
אולם שעת מתן הדפלפט ב-12 בלילה ועלי להעיר אותה לריב איתה שתיקח כדי שלא תפרכס בבקרים.(מקבלת ב8 בבוקר , ב4 אחהצ וב24 בלילה...)
במתן דפלפט ללא קפרה וכן כשנתתי ב-8 בערב היא פירכסה כל הזמן!
אולם אין לי ולה חיים! היא בת 7 ולומדת בבה"ס , הקימה בלילה שמלווה בויכחים ומריבות לא מוסיפה לבריאותה הנפשית ולא לשלי!
האם יש פתרון כמו למשל תרופה שמתפרקת לאט שאפשר לתת מ-8 או פתרון אחר?
שכן איכות החיים שלנו נהרסה! היא לא יכולה ללון אצל חברות או ללכת לטיול או כל פעולה אחרת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב, זה לא רלוונטי היא "חטפה" פירכ
רות14/06/2009פירכוס נוראי שלא יצאה ממנו, הכנסתי ווליום והזמנתי מד"א. שום תרופה לא עובדת עליה . בא לי למות.......... אין מוצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא היקר - דילגת על שאלתי ותגובתי
רות16/06/2009אמנם אני מיואשת, אבל הייתי רוצה לשמוע מה דעתך והאם יש סיכוי לשלוט בהתקפים הקשים הללו.
אתמול הודיעו לי מביה"ס שהם לא מוכנים שהיא תישאר בצהרון יותר... מה שאומר שאני צריכה לעבוד עד פחות מ-1 וזה בלתי אפשרי. מצד שני סייעת רפואית לא אישרו , אז מה ה היכולת שלי ושלה לנהל אורח חיים תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרומי שלום
ד``ר שי מנשקו17/06/2009לא ברור לי בדיוק מה את שואלת- בנוגע למתן התרופות, אין כול בעיה לסדרם בצורה נוחה היות ולא ברור לי למה את מעירה אותה בחצות למתן תרופות ללא כול צורך( היות שזקוקה למהלך רציף של 7-8 שעות שינה כדי להמנע מעוד התקפי פירכוסים )!. מומלץ כי תפני לנוירולוג המטפל להסבר ו"סידור" תוכנית תרופתית כנידרש.
כמו כן בנושא העזרה בסיעת רפואית- יש לפנות לעובדת הסוציאלית הנימצאת בכול מירפאה לטיפול באפילפסיה או במירפאתכך והיא אמורה כבר לדעת איזה ניירת ישלמלא לשם האישור לכך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)