דפאלפט ולמודקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפאלפט ולמודקס
    יעל
    30/06/2009

שלום רב,
    אני פונה שוב אליך אחרי תקופה ארוכה..בתי שהיא נערה בת 21 שסובלת גם מאוטיזם-טופלה במשך שנתיים וחצי בלמודקס מה שלא הועיל. הומלץ לפני כשלושה חודשים להוסיף דפאלפט במינון 500 מ"ג ליום -ניתן פעמיים ביום.המינון של המודקס נותר על 250 מ"ג. לאחרונה נבדקה רמת התרופה-דפאלפט בדם נמצאה נמוכה-40 והומלץ להעלות מינון. במשך שלושת החודשים בהם ניתנו שתי התרופות נוכחנו לראות שמייד עם ההשכמה מקבלת התקפי ם כמו "מכת ברק" שחולפים כעבור חצי שעה-תלוי כמו כן נעשתה רגישה יותר למעברים בין אור לחושך.1.האם הדפאלפט מגביר את תופעות הלוואי של הלמודקס?והאם כדאי לרדת במינון הלמודקס ולהעלות את הדפאלפט?2.מתן שתי התרופות- האם מומלץ לתת יחד./עם האוכל/בהפרשים-היא איננה שותה מים -באיזה משקאות כדאי?האם משנה איזו תרופה ניתנת ראשונה?אין לי ספק שמערכת העיכול שלה סובלתמאז התחלת הטיפול-העור יבש יותר, לעיתים בחילות,רגישות לאור.אני ממש אובדת עצות-איך ניתן להקל עליה?האם מומלץ על תוספי מזון-אנזימי עיכול להיטיב עימה?
    אמא מודאגת ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפאלפט ולמודקס

הוספת תגובה

• ליעל שלום

ד``ר שי מנשקו
    01/07/2009

אינני יכול לענות על כזה מיקרה מורכב עם מהלך ארוך ועם כזאת כמות של שאלות נילוות במיסגרת הפורום. הדבר דורש מעבר על ההיסטוריה הרפואית הקודמת בדקדקנות תרופות קודמות, תרשימי EEG בדיקות מעבדה נוכחיות וכ"ו. אפילפסיה על תסמונותיה השונות, כידוע לך- דורשת הרבה יותר מיעוץ מזדמן באינטרנט.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו