התעלפויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלפויות
    צחי
    29/07/2009

שלום וברכה,

ביתי בת ה-5 התעלפה 3 פעמים בחצי שנה האחרונה. כל ההתעלפויות אירעו מאותה סיבה כאשר היא שיחקה עם בת דודתה ותוך כדי המשחק היא נפלה וקיבלה מכה. (לא בראש).

היא מתעלפת למספר שניות ואז חוזרת לעצמה. אתמול פעם ראשונה שהיא התעלפה עד כדי 15-20 שניות.

חשוב לציין שהיא ילדה שלא אוכלת כמעט כלום. כמה שאני מנסה להאכיל אותה היא מסרבת. כך שאפשר לומר שהדברים היחדים שהיא צורכת זה פתיתים ויוגרטים למיניהם. חוץ מזה היא לא אוכלת שום מאכלים אחרים.

לאור נתונים אלה, אשמח לשמוע את חוות דעתך.

כמו כן אני מקדים כבר את השאלה הבאה שלי. אני נוסע איתה לחופשה בחו"ל ביום ראשון הקרוב. האם המלצותיך לבדיקות כלשהן סובלות דיחוי עד שנחזור בעוד כשבועיים.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלפויות

הוספת תגובה

• לצחי שלום

ד``ר שי מנשקו
    29/07/2009

ע"פ תאורך ניראה כי מדובר באירוע המוגדר כ" וזו- וגאלי" שהיא תגובה חריגה של ירידת לחץ הדם במצבי כאב או חרדה ואשר לרוב לא מצריך כול התערבות רפואית וחולף עצמונית.
    בכול זאת עם הנ"ל ממשיך - יש לפנות להערכת נוירולוג ילדים.
    בקשר לנסיעה- לא ניתן לענות על כך לאחר הכרות דרך מספר שורות בפורום!

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו