מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיה ולידהקרן אור27/08/2009
שלום רב,
שמי קרן ואני בת 32,יש לי אפילפסיה ואני בהריון בשבוע 31 IVF (אחרי 3 שנים), התחלתי את ההריון עם טגרטול CR 800 מ"ג, אך מתחילת ההריון כל חודש (בתחילת החודש 1-5) אני מפרכסת (גרנד מל), בתחילת חודש רביעי העלו את מינון התרופה בבי"ח ל- 1000 מ"ג ואחרי התקף נוסף העלו את המינון ל- 1200 מ"ג, אחרי ההתקף האחרון (תחילת אוגוסט) ניסו להעלות את המינון ל- 1400 מ"ג אבל אז התחילו תופעות של טשטוש ועייפות, ניסינו להוריד את המינון ל- 1300 מ"ג אבל התופעות לא פסקו. רופא קופ"ח החליט לחזור למינון של 1200 מ"ג.
כרגע אני נמצאת בשמירת הריון.
רציתי לשאול מס' שאלות:
1. מה קורה בזמן הלידה? האם אתה ממליץ על ניתוח קיסרי או שאני אוכל ללדת באופן טבעי?
2. האם רצוי שיהיה רופא ילדים נוכח בלידה?
3. האם התינוקת תצטרך לעבור סוג של גמילה מהתרופה? אם כן איך זה מתבצע?
4. האם אני אוכל להניק? הבנתי שהתרופה עוברת בהנקה, האם כדאי לבצע את הגמילה בבי"ח מיד
בלידה או שאני אוכל להניק זמן מסויים? האם זה לא מסוכן לחכות עם הגמילה?
זמן הלידה מתקרב, אני פוחדת מאוד...
אודה לתשובתך המהירה...
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן שלום
ד``ר שי מנשקו27/08/2009את מעלה נקודות חשובות בטיפול האפילפטי בנשים בהריון- אולם זה פורום אפילפסיה בילדים ומענה לשאלות אילו תוכלי לקבל בפורום נוירולוגיה או עדיף אולי לפנות להערכת נוירולוג [אפילפטולוג] מבוגרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרן אור שמרת27/08/2009ד"ר מנשקו שלום,
ראשית, אני רוצה להודות לך שחזרת אליי.
לגבי תשובתך, פניתי לנוירולוגים שטיפלו בי גם בבי"הח וגם בקופת החולים והם לצערי לא נתנו לי תשובות, הם אמרו שרופא ילדים יוכל לתת לי תשובות לשאלות הללו.
כך מצאתי את הפורום הזה.
בכל אופן תודה רבה על הזמן והתשובה, אני אנסה להמשיך ולחפש תשובות לשאלות ולקוות שהכל יסתדר.
שנה טובה ומבורכת
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
ד``ר שי מנשקו29/08/2009באם אכן נענת כך -צרי קשר איתי דרך המיספר המצורף בסוף ההודעה ואוכל להפנות אותך למספר נוירולוגים- אפילפטולוגים העוסקים במבוגרים אשר בטוחני שישמחו לעזור לך אשר חלקם מבה"ח תל-השומר וחלקם בבה"ח איכילוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)