תנועות חוזרות ואפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות חוזרות ואפילפסיה
    רבקה
    19/09/2007

הבן שלנו בן שנתיים ויש לו לפעמים נטייה לעשות תנועות חוזרות למשל להתנדנד קדימה ואחורה או לגלגל את העיניים. חשבנו שזה קצת מוזר אבל בגלל שהוא נורמלי ומתפתח כמו שצריך לא דאגנו. כשהיינו איתו אצל הרופא בגלל נושא אחר (היה מצונן עם חום) הוא עשה את זה במקרה אצל הרופא והרופא נדרך נורא ואמר שזה יכול להיות סימן לאפילפסיה ושחייבים לבדוק את זה. נעשה את הבדיקות כמובן, אבל רציתי לשאול מה הקשר בין תנועות כאלה לבין אפילפסיה, חשבתי שאפילפסיה זה פרפורים ושהם נושכים את הלשון וכל זה, לא התנועות הקטנות שהוא עושה.

אודה לך אם תוכל להבהיר לי מה זה יכול להיות, אני די מודאגת.

תודה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות חוזרות ואפילפסיה

הוספת תגובה

• תנועות חוזרות

ד''ר אלי שחר
    19/09/2007

תנועות ריתמיות חוזרות ללא שינויים במצב הערנות נפוצות אצל פעוטות בגיל שנתיים ואינן סימן מבשר של אפילפסיה. גלגול עיניים בגיל זה הוא תופעה בלתי רגילה ולכן מומלץ להתיעץ עם מומחה לנוירולוגיה ילדים בנושא ספציפי זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנועות וגילגול עיניים

מימי14
    29/09/2007

אני לא הבנתי איך הוא מגלגל את העיניים שלו?
    האם העניים שלו מתגלגלות לאחור עד שרואים רק לבן?
    או גילגול כמו שעון שכן רואים את העצבע העינים? אם כן לי נשמע כמו ילד עם אוטיזם. ככה ילדים עים אוטיזם עושים אולי אני טועה? עשית לו איבחון היתפתחותית כמו שצריך?........

לי יש ילדה עם אוטיזם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו