מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועות חוזרות ואפילפסיהרבקה19/09/2007
הבן שלנו בן שנתיים ויש לו לפעמים נטייה לעשות תנועות חוזרות למשל להתנדנד קדימה ואחורה או לגלגל את העיניים. חשבנו שזה קצת מוזר אבל בגלל שהוא נורמלי ומתפתח כמו שצריך לא דאגנו. כשהיינו איתו אצל הרופא בגלל נושא אחר (היה מצונן עם חום) הוא עשה את זה במקרה אצל הרופא והרופא נדרך נורא ואמר שזה יכול להיות סימן לאפילפסיה ושחייבים לבדוק את זה. נעשה את הבדיקות כמובן, אבל רציתי לשאול מה הקשר בין תנועות כאלה לבין אפילפסיה, חשבתי שאפילפסיה זה פרפורים ושהם נושכים את הלשון וכל זה, לא התנועות הקטנות שהוא עושה.
אודה לך אם תוכל להבהיר לי מה זה יכול להיות, אני די מודאגת.
תודה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות חוזרות
ד''ר אלי שחר19/09/2007תנועות ריתמיות חוזרות ללא שינויים במצב הערנות נפוצות אצל פעוטות בגיל שנתיים ואינן סימן מבשר של אפילפסיה. גלגול עיניים בגיל זה הוא תופעה בלתי רגילה ולכן מומלץ להתיעץ עם מומחה לנוירולוגיה ילדים בנושא ספציפי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות וגילגול עיניים
מימי1429/09/2007אני לא הבנתי איך הוא מגלגל את העיניים שלו?
האם העניים שלו מתגלגלות לאחור עד שרואים רק לבן?
או גילגול כמו שעון שכן רואים את העצבע העינים? אם כן לי נשמע כמו ילד עם אוטיזם. ככה ילדים עים אוטיזם עושים אולי אני טועה? עשית לו איבחון היתפתחותית כמו שצריך?........
לי יש ילדה עם אוטיזם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)