העלאות במינונים האם יש התרגלות של ה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאות במינונים האם יש התרגלות של ה
    רות
    30/12/2009

הגוף? בני קיבלהאפילפסיה בגיל 6 ברקע פרכוסי חום, לאחר שנה סוערת אובדני הכרה ונשימה רבים אשפוזים והחלפת תרופות, הושג איזון מסוים כשאובדני ההכרה נעלמו אך היו תופעות תמיד בשעת הצהריים שהבן חש שהוא מפרכס יש זרנים בגוף, מריח ריח מיוחד, כאב ראש עז ואחריו עייפות נוראית. לאחר מנוחה כמו חדש, בעקבות העלאת מינון הלמיקטל דיווחתי כאן שהתופעות נפסקו- כיום במינון מקסימלי של קפרות, למיקטל ודפלפט כרונו והוא בסהכ בן 7 וחצי, אתמול באמצע שיעור (תמיד סביב שעה 13:00 או 14:00 בצהריים) חווה שוב את התופעות שנעלמו למשך חודשיים,
    האם הגוף התרגל ? האם כל פעם צריך להעלות מינונים ומה עושים אם בצרוף 3 תרופות במקסימום, יש עדיין תופעות כאלו?
    האם יש נזק למוח באם אין אובדן הכרה? , הילד אובחן כמחונן ולומד נפלא (זולת האטה ניכרת במוטוריקה ..)
    מתי יגיע מזור למחלה הנוראית הזאת?
    האם זה שאין אובדני הכרה כבר 7 חודשים מסמן שאני יכולה להרגע? החיים שלנו נהרסו לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרות שלום

ד``ר שי מנשקו
    01/01/2010

לא ציינת באיזה סוג אפילפסיה אובחן או מימצאי ה EEG החריגם שנימצאו לפני תחילת הטיפול- היות שנישמע מהתאור אפשרות של אפילפסיה "ממקור" טמפוראלי. האם ביצע הדמייה מוחית?
    האם נוסו תרופות כגון זוניסמיד או אוספולוט?
    בכול אופן - את נישמעת במצוקה אישית, וכדי להבין שאתם לא לבד [ בארץ כ 25 אלף ילדים עד גיל 17 עם אפילפסיה] מומלץ לפנות לאירגוני כגון אי"ל המספקים תמיכה והכוונה למישפחות עם חולי אפילפסיה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשאלותי הקודמות ציינתי שמדובר באפיל

רות
    01/01/2010

אפילפסיה עם מוקד שמאלי שעוברת הכללה - הדמית מוח וסי טי תקינים , והאי אי ג' הקודמים הראו פעילות סוערת שמתחילה ממוקד שמאלי קידמי ועוברת הכללה.

העניין הוא שאני יודעת שיש עוד ילדים שחולים אך כשרואים את ילדך חסר הכרה , לא נושם וסובל על בסיס חברתי זה בכלל לא מנחם אותי שיש עוד...

אני מעונינת לשאות האם יתכן שלאחר אי אי ג'י תקין כעבור כמה ימים הוא הרגיש באמצע שיעור כאב ראש עז זרמים בגוף ותחושת טרום פרכוס , ואחכ עייפות עזה ...

האם זה פרכוס? ומה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שי מנשקו
    02/01/2010

ככול נראה אכן מדובר בפירכוסים כאפשרות ריאשונה, ולכן יש לישקול נסיון לאיזון תרופתי נוסף..

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו